Фет Байк-Гірський велосипед S800 HAMMER EXTRIME Колеса 24''х4,0. Алюмінієва рама 15 Японія Shimano Червоний

8 865 грн
С НДС
Фет Байк-Гірський велосипед S800 HAMMER EXTRIME Колеса 24''х4,0. Алюмінієва рама 15 Японія Shimano Червоний Велосипед Hammer Extrime S800 - це джип серед велосипедів!
Количество

Фет Байк-Гірський велосипед S800 HAMMER EXTRIME Колеса 24''х4,0. Алюмінієва рама 15 Японія Shimano Червоний

Велосипед Hammer Extrime S800 - це джип серед велосипедів! Перший фет байк (Fat Bike), був призначений для їзди по снігу. Але ідея велосипеда на широких вседорожних покришках, сподобалася багатьом людям. Зараз, фет байки (Fat Bike), використовують не тільки в зимових умовах, але також для катання по піщаних пляжів і грунтових дорогах. Мужній зовнішній вигляд та імідж позашляховика, стає причиною покупки фет байка (Fat Bike) все більшою кількістю людей, для повсякденної експлуатації.

Hammer Extrime S800 Fat bike 24'- стильний велосипед. Він виділяється із загальної маси більше, ніж будь-який інший велосипед, тому увагу оточуючих Вам забезпечено!

Рама у даного велосипеда алюмінієва, надійна і міцна. Витримає агресивні поїздки по різному бездоріжжю. Вона має агресивний дизайн і дуже привабливо виглядає.

Великі потужні колеса взуті в покришки WANDA, 24 'x4.0, які призначені для снігу, піску, бруду та інших важкопрохідних поверхонь.

Широкий профіль гуми не дає колесам застрявати в вузьких ґрунтах і виконує функції амортизатора на нерівностях покриття. Піщаний пляж, зоране поле, брід з кам'янистим або навіть мулистих дном, засніжені дороги не перешкода для коліс фетбайка.

Камери накачують в залежності від щільності і стану ґрунту на передбачуваних напрямках руху. Мінімальний тиск до 5 psi, потрібно для переміщення по пухкому піску, снігу, оранці, а більш високі значення до 30 psi підходять для щільних поверхонь.

Великий діапазон регулювання сідла по висоті, дозволяють підігнати його під людей різного зросту та комплекції.

Кермо встановлений на рівні або нижче сидіння, щоб посадка велосипедиста була максимально близькою до горизонтальної. Такий стан вирівнює навантаження на колеса при русі по м'якому ґрунті або снігу.

Трансмісія велосипеда представлена прогулянковим класом японської фірми Shimano і має 7 швидкостей. На задньому перемикачі встановлений захист, щоб випадково не погнути його при падінні.

Гальмує велосипед дисковими механічними гальмами, які забезпечують контроль швидкості і безпеку їзди.

Диски надійні, зовсім не бояться бруду і води, що забезпечить безпечне гальмування в будь-яку погоду. Спортивне сідло дозволить проїжджати велику кількість кілометрів, не відчуваючи при цьому дискомфорту. Підсідельний штир, виконує роль додаткового амортизатора, поглинаючи мікровібрації.

Жорстка вилка значно знижує вагу велосипеда, підвищуючи при цьому жорсткість конструкції, тим самим дозволяючи швидко набирати швидкість.

А так же, велосипед комплектується дзвінком, насосом і підніжкою.

Пропонована модель підходить для людей ростом 140 - 160 см.

Характеристики:

Тип: Фет-байк

Рік випуску: 2021

Вага велосипеда: 16.9 кг

Діаметр коліс: 24 '

Розмір рами: 15 '

Устаткування на задньому колесі: Shimano TZ50 Tourney

Матеріал рами: алюміній

Гальма: дискові механічні

Вилка: без амортизації

Кількість швидкостей: 7

Ручки перемикання: Shimano (моноблоки)

Передній перемикач: Shimano TХ 35

Обода: алюміній, подвійний (Double Wall rims)

Педалі: алюмінієва основа, обрамлена в пластик

Підсідельний штир: алюміній

Покришки: 24x4,0

Вага велосипедиста: до 110 кг

Розмір коробки: 143x22x71 см
Вага в коробці: 20.9 кг
Вага без коробки: 16,9 кг

Оплата - накладений платіж, Безготівковий розрахунок (переказ на карту банку / розрахунковий рахунок), Миттєва розстрочка від Приват Банку, Оплата частинами від Приват Банку

Доставка - На відділення ТК «Нова Пошта» (до 1000 кг), на відділення ТК «Justin» (до 1000 кг), кур'єрська доставка ТК «Нова Пошта», кур'єрська доставка ТК «Meest Express»

Увага!

При виборі відділення для доставки просимо врахувати, що транспортними компаніями враховується і фактична, і об'ємна вага посилки/коробки. Тому, доставка даної групи товарів (Гірські велосипеди) можлива тільки на вантажні відділення - до 1000 кг.

Умови доставки від ТК «Укрпошта» - дану групу товарів (Гірські велосипеди), не відправляємо даною транспортною компанією, через підвищений тариф доставки габаритних вантажів!

Вартість доставки - за тарифами транспортних компаній.

Термін відправлення: відправлення замовлень з доставкою від ТК «Нова пошта» здійснюється до 12.00 щодня, крім п'ятниці, відправка замовлень з доставкою від ТК «Justin», кур'єрська доставка від ТК «Meest Express» здійснюється до 10.00 щодня, крім п'ятниці.

Важливо!

Обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів при транспортуванні в момент отримання товару. У разі виявлення дефектів / некомплекту або інших питань, що виникли, для швидкого реагування і консультації, зв'язуйтеся за контактними номерами телефону зазначених на транспортній накладній / або менеджера по підтвердженню замовлень.

Характеристики Фет Байк-Гірський велосипед S800 HAMMER EXTRIME Колеса 24''х4,0. Алюмінієва рама 15 Японія Shimano Червоний Розмір рами
  • 15'
Клас
  • Гірський
  • Фатбайк
Діаметр коліс
  • 24'
Колір
  • Червоний
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 7
Комплектація
  • подножка, звонок, насос
Рік випуску
  • 2021
Вага, кг
  • 20.9
Hammer
p315695725
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.