Гірський підлітковий магнієвий велосипед Hammer VA210 22-М Рожевий

7 101 грн
С НДС
Гірський підлітковий магнієвий велосипед Hammer VA210 22-М Рожевий Стильний, сучасний велосипед Hammer VA210 22-М має міцну магнієву раму, захист ланцюга, оснащений переднім і заднім дисковими механічними гальмами. Обід коліс двобортний, посилений.
Количество

Гірський підлітковий магнієвий велосипед Hammer VA210 22-М Рожевий

Стильний, сучасний велосипед Hammer VA210 22-М має міцну магнієву раму, захист ланцюга, оснащений переднім і заднім дисковими механічними гальмами.

Обід коліс двобортний, посилений.

Широкі колеса і дизайнерська рама надають велосипеду Hammer VA210 22-М особливий, відмінний від усіх велосипедів, зовнішній вигляд, якому позаздрить будь-який підліток!

Сучасний і стильний, 6-ти швидкісний велосипед для дітей.

Рама велосипеда моделі VA210 22-Н виготовлена зі сплаву магнію. Він забезпечує велосипеду невелику вагу 13,7 кг і чудову міцність. Гарантія на раму 3 роки, а через високу корозійної стійкості магнію вона практично не має кінцевого терміну експлуатації.

Кермо оснащене дзвінком і ручками оригінального дизайну з силікону, стійкого до пошкоджень.

Крила з еластичного капрону, що переважно в порівнянні з металевими.

Гальмівна система представлена дисковими механічними гальмами.

А також в комплектацію входить підніжка і корзинка!

Підходить на ріст 130-150 см

Характеристики:

Рік випуску: 2021

Бренд: Hammer

Вік: 9-13 років

Розмір коліс: 22 '

Розмір рами: 11 '

Кількість швидкостей: 6

Устаткування: Shimano

Матеріал рами: Магній

Тип гальм: Дискові механічні

Комплектація: крила, пляшка для води, дзвінок, кошик, підніжка.

Розмір коробки: 124*19.5 *71 см

g.w.16.4

n.w. 13.7

Оплата - накладений платіж, Безготівковий розрахунок (переказ на карту банку / розрахунковий рахунок), Миттєва розстрочка від Приват Банку, Оплата частинами від Приват Банку

Доставка - На відділення ТК «Нова Пошта» (до 1000 кг), на відділення ТК «Justin» (до 1000 кг), кур'єрська доставка ТК «Нова Пошта», кур'єрська доставка ТК «Meest Express»

Увага!

При виборі відділення для доставки просимо врахувати, що транспортними компаніями враховується і фактична, і об'ємна вага посилки / коробки. Тому, доставка даної групи товарів (Гірські велосипеди) можлива тільки на вантажні відділення - до 1000 кг.

Умови доставки від ТК «Укрпошта» - дану групу товарів (Гірські велосипеди), не відправляємо даною транспортною компанією, через підвищений тариф доставки габаритних вантажів!

Вартість доставки - за тарифами транспортних компаній.

Термін відправлення: відправлення замовлень з доставкою від ТК «Нова пошта» здійснюється до 12.00 щодня, крім п'ятниці, відправка замовлень з доставкою від ТК «Justin», кур'єрська доставка від ТК «Meest Express» здійснюється до 10.00 щодня, крім п'ятниці.

Важливо!

Обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів при транспортуванні в момент отримання товару. У разі виявлення дефектів / некомплекту або інших питань, що виникли, для швидкого реагування і консультації, зв'язуйтеся за контактними номерами телефону зазначених на транспортній накладній / або менеджера по підтвердженню замовлень.

Характеристики Гірський підлітковий магнієвий велосипед Hammer VA210 22-М Рожевий Розмір рами
  • 11'
Клас
  • Дитячий
Колір
  • Рожевий
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 6
Комплектація
  • крылья, бутылка для воды, звонок, корзинка, подножка.
Рік випуску
  • 2021
Вага, кг
  • 13.7
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Іспанія
Hammer
p322078834
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.