Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 дюймів Чорний

7 047 грн
С НДС
Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 дюймів Чорний Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 ' - це лайнер «на кожен день». Зібрано байк на сталевій рамі і пружинно-масляній вилці, оснащений трансмісією Shimano і дисковими механічними гальмами.
Количество

Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 дюймів Чорний

Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 '- це лайнер «на кожен день». Зібрано байк на сталевій рамі і пружинно-масляній вилці, оснащений трансмісією Shimano і дисковими механічними гальмами.

Рама велосипеда моделі HAMMER S100 27,5 ' виготовлена зі сталі, що надає велосипеду чудову міцність. Вага велосипеда 18 кг. Гарантія на раму 3 роки..

У рамі даного велосипеда реалізована внутрішня прокладка тросів. Вони проходять всередині нижньої труби рами, що забезпечує їм захист від зовнішніх факторів. У стандартній комплектації передбачені крила, пляшка для води, підніжка і дзвінок.

Амортизація у байка реалізована за рахунок пружинно-масляною вилки. Вона має 100 мм ходу і легко впорається з нерівностями, які зустрінуться вам на шляху. Також у вилки є регулювання преднагрузки пружини і компресії масляного картриджа. Перша дозволяє домогтися потрібного рівня жорсткості, який би відповідав вазі райдера. А друга налаштовує швидкість стиснення вилки, в крайньому своєму становищі дає повне блокування амортизаційного ходу - гідравлічний локаут. Він може стати в нагоді на гладкому асфальті, або коли потрібно їхати в гору.

Колеса 27,5 дюймів забезпечують байку чудовий швидкісний режим і прохідність. Це оптимальний обсяг коліс для їзди по нашим дорогам. Як по асфальтованих, так і по грунтових, так як, за рахунок їх великого діаметру дрібні вибоїни і ями відчуваються значно менше.

Зібрані колеса на алюмінієвих ободах, чий подвійний профіль дає відмінний рівень міцності. Вони добре переносять ударні навантаження, не змінюючи геометрії. Крутяться колеса на втулках з пром.подшіпніком. Вони мають великий запас міцності, високу ремонтопридатність, а так само відмінний накат.

Ланцюг виготовленний з міцної загартованої сталі, з термічною обробкою, має фаски на внутрішніх пластинах, що робить перемикання передач точним і надійним. Надійний і міцний в використанні, здатній витримати серйозні навантаження при катанні. Даний ланцюг має антикорозійне покриття, більш плавне перемикання передач і з обробкою, що протистоїть розтягуванню.

Гальмівна система представлена дисковими механічними гальмами. Не вимагають частого обслуговування і не мають потреби в підстроюванні.

HAMMER Excellent S100 27,5 '- найнер, який знаходиться в дуже доступному ціновому сегменті, при цьому він оснащений технологіями більш дорогого цінового діапазону: пружинно-масляна вилка, дискові механічні гальма, перемикання передач Shimano - все це дозволить вам закохатися в велосипеди, якщо ви ще цього не зробили раніше.

Характеристики:
Тип: гірський

Рік випуску: 2021

Вага велосипеда: 18 кг

Діаметр коліс: 27,5 '

Розмір рами: 18 '

Устаткування на задньому колесі: Shimano TZ50 Tourney

Матеріал рами: сталь

Гальма: дискові механічні

Вилка: амортизаційна, хід 100 мм

Кількість швидкостей: 21

Ручки перемикання: Shimano (моноблоки)

Передній перемикач: Shimano TХ 35

Обода: алюміній, подвійний (Double Wall rims)

Кермо: алюміній, 680 мм

Винос: алюміній, 80 мм

Tрищітка: 7ск - індексна

Педалі: алюмінієва основа, обрамлена в пластик

Підсідельний штир: алюміній, 300 мм

Покришки: 27,5x2,25 (58-406)

Вага велосипедиста: до 130 кг

Розмір коробки 146x18x76см

Вага в коробці: 19 кг

Вага без коробки: 18,4 кг

Оплата - накладений платіж, Безготівковий розрахунок (переказ на карту банку / розрахунковий рахунок), Миттєва розстрочка від Приват Банку, Оплата частинами від Приват Банку

Доставка - На відділення ТК «Нова Пошта» (до 1000 кг), на відділення ТК «Justin» (до 1000 кг), кур'єрська доставка ТК «Нова Пошта», кур'єрська доставка ТК «Meest Express»

Увага!

При виборі відділення для доставки просимо врахувати, що транспортними компаніями враховується і фактична, і об'ємна вага посилки / коробки. Тому, доставка даної групи товарів (Гірські велосипеди) можлива тільки на вантажні відділення - до 1000 кг.

Умови доставки від ТК «Укрпошта» - дану групу товарів (Гірські велосипеди), не відправляємо даною транспортною компанією, через підвищений тариф доставки габаритних вантажів!

Вартість доставки - за тарифами транспортних компаній.

Термін відправлення: відправлення замовлень з доставкою від ТК «Нова пошта» здійснюється до 12.00 щодня, крім п'ятниці, відправка замовлень з доставкою від ТК «Justin», кур'єрська доставка від ТК «Meest Express» здійснюється до 10.00 щодня, крім п'ятниці.

Важливо!

Обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів при транспортуванні в момент отримання товару. У разі виявлення дефектів / некомплекту або інших питань, що виникли, для швидкого реагування і консультації, зв'язуйтеся за контактними номерами телефону зазначених на транспортній накладній / або менеджера по підтвердженню замовлень.

Характеристики Гірський велосипед HAMMER Excellent S100 27,5 дюймів Чорний Розмір рами
  • 18'
Клас
  • Гірський
  • Хардтейл
Діаметр коліс
  • 27.5'
Колір
  • Чорний
Матеріал рами
  • Сталь
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 21
Передній перемикач швидкостей
  • Shimano
Задній перемикач швидкостей
  • Shimano
Рік випуску
  • 2021
Hammer
p322078804
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.