Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 з повною комплектацією Чорно-червоний

5 967 грн
С НДС
Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 з повною комплектацією Чорно-червоний Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 - це повноцінний якісні байк, призначений для початківців райдерів, які вийшли з раннього дитячого віку. Велосипед відрізняється від дорослих зменшеною рамою і невеликим розміром коліс.
Количество

Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 з повною комплектацією Чорно-червоний

Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 - це повноцінний якісні байк, призначений для початківців райдерів, які вийшли з раннього дитячого віку. Велосипед відрізняється від дорослих зменшеною рамою і невеликим розміром коліс.

Колеса з литими дисками зі сплаву магнезія діаметром 20 дюймів взуті у всепогодні покришки, що роблять велосипед дійсно оптимальним вибором для міських і паркових поїздок.

Гірський велосипед з 6-ти швидкісною трансмісією, задній перемикач Shimano, на кермі манетки Shimano. Шатуни і передні зірки зі сталі, каретка картридж під квадрат на промпідшипнику, при експлуатації не буде турбувати додатковим обслуговуванням. Фіксуються колеса за допомогою ексцентриків.

Рама велосипеда виготовлена зі сталі, із застосуванням технології внутрішньої проводки тросів. Вага велосипеда 14 кг.

Зручне, ергономічне сидіння з функцією Quick realise - швидке регулювання висоти сидіння!

Передня вилка з амортизаційним ходом 40 мм. Педалі пластикові, широкі зі світловідбиваючими елементами. Велосипед обладнаний дисковими механічними гальмами, обслуговування даного типу гальм легко здійснимо в домашніх умовах і не вимагає спеціальних навичок.

Велосипед йде з максимальною комплектацією - крилами, підніжкою, дзвінком, кошиком і пляшкою для води.

Підходить на ріст від 120 см.

Оплата - накладений платіж, Безготівковий розрахунок (переказ на карту банку / розрахунковий рахунок), Миттєва розстрочка від Приват Банку, Оплата частинами від Приват Банку

Доставка - На відділення ТК «Нова Пошта» (до 1000 кг), на відділення ТК «Justin» (до 1000 кг), кур'єрська доставка ТК «Нова Пошта», кур'єрська доставка ТК «Meest Express»

Увага!

При виборі відділення для доставки просимо врахувати, що транспортними компаніями враховується і фактична, і об'ємна вага посилки / коробки. Тому, доставка даної групи товарів (Гірські велосипеди) можлива тільки на вантажні відділення - до 1000 кг.

Умови доставки від ТК «Укрпошта» - дану групу товарів (Гірські велосипеди), не відправляємо даною транспортною компанією, через підвищений тариф доставки габаритних вантажів!

Вартість доставки - за тарифами транспортних компаній.

Термін відправлення: відправлення замовлень з доставкою від ТК «Нова пошта» здійснюється до 12.00 щодня, крім п'ятниці, відправка замовлень з доставкою від ТК «Justin», кур'єрська доставка від ТК «Meest Express» здійснюється до 10.00 щодня, крім п'ятниці.

Важливо!

Обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів при транспортуванні в момент отримання товару. У разі виявлення дефектів / некомплекту або інших питань, що виникли, для швидкого реагування і консультації, зв'язуйтеся за контактними номерами телефону зазначених на транспортній накладній / або менеджера по підтвердженню замовлень.

Характеристики Гірський підлітковий велосипед HAMMER VA-250 з повною комплектацією Чорно-червоний Розмір рами
  • 11'
Діаметр коліс
  • 20'
Колір
  • Чорно-червоний
Матеріал рами
  • Сталь
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 6
Передній перемикач швидкостей
  • Shimano
Задній перемикач швидкостей
  • Shimano
Ручки перемикання (манетки)
  • Shimano
Комплектація
  • крылья, подножка, звонок, корзинка и бутылка для воды.
Hammer
p322078843
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.