Дитячі велосипеди Kinetixx Lexy Kids Bike Glove black printed 5

609 грн
С НДС
Дитячі велосипеди Kinetixx Lexy Kids Bike Glove black printed 5 KinetiXx Lexy Kids Bike Glove 5 – велосипедні рукавички з цікавим дизайном зможуть вразити будь-якого юного велосипедиста! Рукавички яскравих кольорів із симпатичним візерунком із тетрісу стануть родзинкою як для хлопчиків, так і для дівчаток.
Количество

Дитячі велосипеди Kinetixx Lexy Kids Bike Glove black printed 5

KinetiXx Lexy Kids Bike Glove 5 – велосипедні рукавички з цікавим дизайном зможуть вразити будь-якого юного велосипедиста! Рукавички яскравих кольорів із симпатичним візерунком із тетрісу стануть родзинкою як для хлопчиків, так і для дівчаток. Завдяки своєму крою, адаптованому спеціально для дитячих ручок, та приємному м'якому еластановому матеріалу на тильній стороні долоні, рукавички забезпечує більшу свободу рухів та ідеальну посадку.
Долоня рукавички виконана з гнучкої, але в той же час чіпкою та стійкою до погодних умов синтетичної шкіри Amara, яка до того ж гарантує надійний хват керма. Легке поролонове набивання на долоні значно підвищує комфорт при їзді та захищає дитячі ручки від втоми. Застібка-липучка на зап'ясті дозволяє точно підігнати рукавичку по обхвату руки, а зняття полегшують дві практичні петлі, які легко вставити пальці і стягнути рукавичку вгору.
М'яка вологовбиральна накладка для витирання поту на великому пальці також ідеально підходить для протирання лінз велоокулярів. Еластичне посилення між великим та вказівним пальцями захищає цю напружену область при перемиканні передач, гальмуванні та рульовому управлінні. Дитячі велосипедні рукавички Lexy ні в чому не поступаються моделям для дорослих, перетворюючи малюків на добре екіпірованих професійних велоспортсменів!
KinetiXx Lexy Kids Bike Glove особливості:
- Дитячі рукавички для велоспорту.
- Ідеальна посадка та стильний дизайн.
- Приємний матеріал на тильній стороні та м'яка синтетична шкіра Amara на долоні.
- Надзвичайно високий рівень комфорту в носінні та відмінний захист кистей.
- Набивка має високі поглинаючі властивості, амортизує биття керма на нерівній дорозі.
- М'яка вологовбиральна накладка для витирання поту на великому пальці також ідеально підходить для протирання лінз велоокулярів.
- Спеціальні петельки полегшують зняття рукавички.

Характеристики Дитячі велосипеди Kinetixx Lexy Kids Bike Glove black printed 5 Розмір
  • 5
Категорія
  • Дитячі
Пальці
  • Короткі
Сезон
  • Літні
Колір
  • Black-Orange
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
KinetiXx
p345280894
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.