Велоперчатки Kinetixx Liam Active Bike Glove unisex grey 10

1 135 грн
С НДС
Велоперчатки Kinetixx Liam Active Bike Glove unisex grey 10 KinetiXx Liam Active Bike Glove Unisex – легка та функціональна модель рукавичок для велоспорту. Особливо оцінять Liam велосипедисти, які активно катаються навіть у спеку.
Количество

Велоперчатки Kinetixx Liam Active Bike Glove unisex grey 10

KinetiXx Liam Active Bike Glove Unisex – легка та функціональна модель рукавичок для велоспорту. Особливо оцінять Liam велосипедисти, які активно катаються навіть у спеку. Тильна сторона рукавички виконана з легкого та дихального нейлону Cool Span, який сприяє циркуляції повітря та виводить вологу на поверхню тканини.
Завдяки особливому гнучкому складу матеріалу рукавичка ергономічно підлаштовується до форми руки, забезпечуючи ідеальне прилягання. Долоня виготовлена ​​із спеціальної синтетичної шкіри Amara, яка не тільки стійка до погодних умов, але також м'яка та чіпка. Еластичний гель Power Gel на долоні - це не тільки візуальна особливість, він також відрізняється особливою гнучкістю та зносостійкістю, що дозволяє йому надійно поглинати удари, наприклад, на нерівних поверхнях, знімаючи навантаження з рук.
Силіконовий принт на набиванні забезпечує надійне зчеплення при перемиканні передач, гальмуванні та рульовому управлінні. Спеціальне посилення в області згину вказівного та великого пальців також сприяє надійному хвату керма. Liam доповнені світловідбиваючою смужкою для хорошої видимості в темний час доби, а також м'якою накладкою для вологопоглинання для витирання поту на великому пальці. Застібка-липучка на зап'ясті дозволяє точно підігнати рукавичку по обхвату руки, а система Easy Pull Out на середньому та безіменному пальцях дозволяє швидко та легко зняти її.
Згідно з відгуками клієнтів, ці велосипедні рукавички трохи більші за вказаний розмір (до 8 включно), тому ми радимо замовляти на підлогу розміру менше (до розміру 8).
KinetiXx Liam Active Bike Glove Unisex особливості:
- Спортивні рукавички для велоспорту зі світловідбиваючими елементами.
- Надійний хват завдяки об'ємному силіконовому принту на набиванні.
- Ергономічна посадка.
- система легкого зняття Xx EasyOff.

- Посилення згину великого пальця.

Характеристики Велоперчатки Kinetixx Liam Active Bike Glove unisex grey 10 Розмір
  • XL
Категорія
  • Унісекс
Пальці
  • Короткі
Сезон
  • Літні
Колір
  • Black-Grey-Green
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
KinetiXx
p343904455
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.