Чоловічі велошорти Rough Radical Racer Pro з памперсом XL Зелені (8103-XL)

674 грн
С НДС
Чоловічі велошорти Rough Radical Racer Pro з памперсом XL Зелені (8103-XL) Чоловічі спортивні шорти з памперсом для їзди на велосипеді Rough Radical Pro Racer Представлені велошорти є відмінним варіантом для активних чоловіків, які шукають не тільки комфортну спортивний одяг, але також очікують від неї високої функціональності і максимальних термоактивних властивостей. Анатомічний антибактеріальний памперс, добре відводить вологу, обспечивает максимальну зручність і комфорт під час їзди на велосипеді.
Количество

Чоловічі велошорти Rough Radical Racer Pro з памперсом XL Зелені (8103-XL)

Чоловічі спортивні шорти з памперсом для їзди на велосипеді Rough Radical Pro Racer

Представлені велошорти є відмінним варіантом для активних чоловіків, які шукають не тільки комфортну спортивний одяг, але також очікують від неї високої функціональності і максимальних термоактивних властивостей. Анатомічний антибактеріальний памперс, добре відводить вологу, обспечивает максимальну зручність і комфорт під час їзди на велосипеді. Силіконова тасьма внизу шорт добре фіксує, запобігаючи сповзання.
Модель виконана з використанням технологій останнього покоління: Clariant Moisture Management (відводить вологу від тіла, швидко сохне, м'яке і дихаюче волокно, зберігає властивості і форму навіть після багаторазових прань), іони срібла Sanitized (сповільнюють ріст бактерій, запобігають утворення грибка, надають дезодорує), Autolap (еластичний плоский шов).
Завдяки нанесеним світловідбиваючим елементів Flex, штани підходять для їзди в темний час доби, забезпечуючи безпека велосипедиста.
Матеріал: 92% поліестер, 8% еластан

Використовувані технології:

Clariant Moisture Management (відводить вологу від тіла, швидко сохне, м'яке і дихаюче волокно, зберігає властивості і форму навіть після багаторазових прань).

Іони срібла Sanitized (уповільнює ріст бактерій, запобігає утворенню грибка, надає дезодоруючу дію).

Autolap (еластичний плоский шов).

Вся продукція ТМ Radical має сертифікат Oeko-Tex (перевірка текстилю на наявність шкідливих речовин згідно стандарту Oeko-Tex 100).

Характеристики Чоловічі велошорти Rough Radical Racer Pro з памперсом XL Зелені (8103-XL) Розмір
  • XL
Вид
  • Шорти
Сезон
  • Літо
Колір
  • Зелений
Склад
  • 92% полиестер, 8% эластан
Категорія
  • Чоловічі
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Rough Radical
p254195936
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.