Спортивні шорти Rough Radical Rapid M Зелено-чорні (8096-M)

341 грн
С НДС
Спортивні шорти Rough Radical Rapid M Зелено-чорні (8096-M) Спортивні чоловічі шорти-тайтсы Radical Rapid Це відмінний варіант для тих, хто шукає не тільки комфортну спортивний одяг, але також очікує від неї високої функціональності і максимальних влагоотводящих властивостей. Модель виконана з використанням технологій останнього покоління: Clariant Moisture Management (відводить вологу від тіла, швидко сохне, м'яке і дихаюче волокно, зберігає властивості і форму навіть після багаторазових прань), іони срібла Sanitized (сповільнюють ріст бактерій, запобігають утворення грибка, надають дезодорує), Autolap (еластичний плоский шов).
Количество

Спортивні шорти Rough Radical Rapid M Зелено-чорні (8096-M)

Спортивні чоловічі шорти-тайтсы Radical Rapid

Це відмінний варіант для тих, хто шукає не тільки комфортну спортивний одяг, але також очікує від неї високої функціональності і максимальних влагоотводящих властивостей.
Модель виконана з використанням технологій останнього покоління:
Clariant Moisture Management (відводить вологу від тіла, швидко сохне, м'яке і дихаюче волокно, зберігає властивості і форму навіть після багаторазових прань),
іони срібла Sanitized (сповільнюють ріст бактерій, запобігають утворення грибка, надають дезодорує),
Autolap (еластичний плоский шов).
Склад тканини: 92% поліестер, 8% еластан.
Призначені фізичної активності різної інтенсивності.

Вся продукція ТМ Radical має сертифікат Oeko-Tex (перевірка текстилю на наявність шкідливих речовин згідно стандарту Oeko-Tex 100).

Характеристики Спортивні шорти Rough Radical Rapid M Зелено-чорні (8096-M) Розмір
  • M
Колір
  • Зелений
Склад
  • 92% полиестер, 8% эластан
Rough Radical
p254195731
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.