Мастило для велосипедних ланцюгів парафінова KMC, 50 мл

6 000 грн
С НДС
Мастило для велосипедних ланцюгів парафінова KMC, 50 мл Віскова довговічна багатофункціональна мастила ланцюга об'ємом 50 мл - збільшує термін життя компонентів трансмісії. Унікальна олія для ланцюга, яка містить водно-воскову емульсію, тримається довше за звичайні олії і зберігає трансмісію чистою.
Количество

Мастило для велосипедних ланцюгів парафінова KMC, 50 мл

Віскова довговічна багатофункціональна мастила ланцюга об'ємом 50 мл - збільшує термін життя компонентів трансмісії.


Унікальна олія для ланцюга, яка містить водно-воскову емульсію, тримається довше за звичайні олії і зберігає трансмісію чистою.
Разюче відрізняється на краще від масляних мастил, так як це єдина мастило, до якої не липне пил, бруд і пісок. При її використанні ланцюг завжди залишається чистим і блискучим. Також чистими залишаються зірки шатунів, касета та ролики заднього перемикача. Завдяки чистоті трансмісії значно зростає термін її служби. Також набагато менше часу та грошей витрачається на чищення та обслуговування велосипеда. Адже при використанні мастила KMC Chain Lube немає необхідності в спеціальних розчинниках і машинках для чищення, оскільки видалення старого мастила з ланцюга не потрібне.
Об'єм: 50 мл
Склад: емульсія до 25% восків та 70% води

Характеристики Мастило для велосипедних ланцюгів парафінова KMC, 50 мл Тип
  • Масла
Обсяг/Об'єм
  • 50 мл
Додаткові характеристики
  • эмульсия до 25% восков и 70% воды
Країна-виробник товару
  • Китай
KMC
p369903960
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.