Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл

31 500 грн
С НДС
Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл Не зважаючи на назву, Finish Line Dry Teflon Lube, мастило для велосипедного ланцюга для сухої погоди, є доволі рідкою, що сприяє легкому проникненню між рухомими елементами. Після нанесення мастило утворює синтетичну плівку, що дозволяє зберегти ваш ланцюг чистим, не набираючи на себе дорожній бруд.
Количество

Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл

Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл

Не зважаючи на назву, Finish Line Dry Teflon Lube, мастило для велосипедного ланцюга для сухої погоди, є доволі рідкою, що сприяє легкому проникненню між рухомими елементами. Після нанесення мастило утворює синтетичну плівку, що дозволяє зберегти ваш ланцюг чистим, не набираючи на себе дорожній бруд. Завдяки присадці, тефлоновому фторполімеру, що міститься у складі Finish Line Dry Teflon Lube, значно знижує тертя між рухомими елементами, відштовхує вологу і, за твердженням виробника, одного змазування вистачає на 100 миль (біля 161 км) їзди.

Finish Line Dry Teflon Lube рекомендується використовувати в сухих та запилених умовах асфальту або бездоріжжя, але мастило непогано себе зарекомендувало також в помірно вологих умовах експлуатації. Мастило також можна використовувати також в шарнірах перемикачів, шифтерів, трансмісійних або гальмівних тросах, рухомих частинах механічних гальм. Finish Line Dry Teflon Lube забезпечує оптимальні змащувальні властивості, не набираючи на себе абразивні частинки.

Це самий популярний і універсальний мастильний матеріал, ідеальний вибір для багатьох дорожніх і позашляхових велосипедистів. Для максимальної ефективності, перед кожним нанесенням мастила, добре струшуйте флакон!

Характеристики Мастило для ланцюга Finish Line Dry Teflon Lube 60 мл Тип
  • Мастила
Обсяг/Об'єм
  • 60 мл
Країна-виробник товару
  • Канада
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Finish Line
p344423284
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.