Мастило парафінове Squirt 100 мл OEM (SQ-06_OEM)

26 000 грн
С НДС
Мастило парафінове Squirt 100 мл OEM (SQ-06_OEM) Унікальне мастило для ланцюга, яке містить водно-воскову емульсію. Вона тримається довше за звичайні мастила та зберігає трансмісію чистою.
Количество

Мастило парафінове Squirt 100 мл OEM (SQ-06_OEM)Унікальне мастило для ланцюга, яке містить водно-воскову емульсію. Вона тримається довше за звичайні мастила та зберігає трансмісію чистою. 100% екологічно чистий. Перед першим нанесенням парафінового мастила всі деталі ланцюгового приводу та системи трансмісії потрібно ретельно очистити та повністю знежирити. Навіть нові, адже вони випускаються вже змащеними із заводу. Це необхідна умова для надійного та тривалого тримання воскового мастила. Для цих цілей SQUIRT рекомендує скористатися спеціальним концентрованим очищувачем BIO-BIKE CONCENTRATE. Гарно струсніть пляшку перед нанесенням мастила. Змащування ланцюга потрібно здійснювати хоча б за годину до поїздки, щоби волога повністю випарувалася. Через 5 хвилин процедуру потрібно повторити. Масло розраховане на 4 години маунтінбайкінгу або на 6 годин їзди шосе. Залежно від погодних умов та місцевості, час ефективної роботи одного змащування може різнитися. Найкращим орієнтиром для необхідності повторного змащення є відчутне посилення шуму ланцюга.
Характеристики:
Назначення:Змащування ланцюга
Об'єм:100 мл
Особливості: • Склад містить до 25% восків та 70% води. • Температурний режим зберігання 5-35°С.Застереження• Потрапляння в очі або на шкіру може спричинити подразнення. • Проковтування може викликати тошноту. • У разі вдихання може спричинити подразнення дихальних шляхів. При попаданні в очі негайно промийте великою кількістю води та зверніться за медичною допомогою. За умови використання контактних лінз - обов'язково зніміть їх перед промиванням. При попаданні на шкіру – промийте теплою водою з милом. • Застерігайте мастило від контакту з сильними кислотами та луками, вуглекислим газом, окисом вуглецю (CO), альдегідами. Характеристики Мастило парафінове Squirt 100 мл OEM (SQ-06_OEM) Тип
  • Масла
Країна-виробник товару
  • Китай
Squirt
p370560813
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.