Масло Brunox Deo для вилок і амортизаторів, 100ml

26 000 грн
С НДС
Масло Brunox Deo для вилок і амортизаторів, 100ml Засіб Carbon Care від Brunox необхідно для того, щоб ефективно очищати і полірувати різні карбонові поверхні. Після використання масла матеріал буде виглядати, як новий.
Количество

Масло Brunox Deo для вилок і амортизаторів, 100ml

Засіб Carbon Care від Brunox необхідно для того, щоб ефективно очищати і полірувати різні карбонові поверхні. Після використання масла матеріал буде виглядати, як новий. Крім того, масло протягом довгого часу після використання буде відштовхувати вологу і перешкоджати налипання пилу.

В складі немає ніяких кислот, а тому мастило нейтральна для алюмінію, пластмаси, фарби, шкіри, гуми та інших матеріалів. Крім того, масло володіє антистатичним ефектом. Carbon Care від швейцарської компанії Brunox рекомендується до використання відомими виробниками карбону.

Особливості:

засіб для догляду за вуглепластиковим поверхнями, масло здатне захистити від налипання пилу і бруду, нейтрально до самих різних матеріалів, обсяг - 100 мл. Характеристики Масло Brunox Deo для вилок і амортизаторів, 100ml Тип
  • Мастила
Обсяг/Об'єм
  • 100 мл
Країна-виробник товару
  • Швейцарія
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • 14 днів
Brunox
p190017808
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.