Мастило ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками

39 900 грн
С НДС
Мастило ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками Мастило ланцюга - Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками Змащування ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube на масляній основі з присадками у вигляді воску та керамічної пудри, які визначають призначення та властивості цього мастила. До речі, мастило розраховане на використання в суху погоду і при попаданні на неї води захисний шар вимиватиметься швидше, ніж звичайно.
Количество

Мастило ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками

Мастило ланцюга - Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками

Змащування ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube на масляній основі з присадками у вигляді воску та керамічної пудри, які визначають призначення та властивості цього мастила. До речі, мастило розраховане на використання в суху погоду і при попаданні на неї води захисний шар вимиватиметься швидше, ніж звичайно. Мастило дуже рідке, тому носити його варто обережно, щоб його витрата була мінімальною. Спеціальний флакон має дозатор на кінці носика, щоб мастило випливало по краплині. Досить просто нахилити маслянку і прокапати кожну сполучну ланку тим маслом. Перед змащуванням ланцюга варто ретельно збовтати флакон, щоб присадки та масло стали одним цілим. Це досить легко, достатньо спостерігати за тим, як поступово зникає осад на дні бульбашки. Також не зайвим буде добре вичистити і просушити ланцюг перед використанням цього мастила, завдяки цьому ресурс мастила буде більше та й сам ланцюг стане чистішим.

Мастило ланцюга велосипеда Finish Line Ceramic Wax Lube має ряд переваг, які безпосередньо пов'язані з наявністю в ньому присадок. Дрібна керамічна пудра добре шліфує металеві поверхні, зменшуючи тим самим тертя між ними за рахунок ідеально гладкої поверхні. Завдяки цьому зростає загальний ресурс ланцюга. Використання воску дозволяє збільшити інтервал обслуговування ланцюга. З одного боку, віск утворює тонку суху антистатичну плівку, на яку не налипає пил, який не тільки вимазує одяг, а й різко скорочує термін служби ланцюга за рахунок збільшення тертя. Інша корисна властивість ланцюга полягає в тому, що віск усередині ролика утворює тверду змащувальну кулю, яка під навантаженням не так швидко видавлюється назовні. Мастило має бути всередині ланцюга, де проходить тертя, а не зовні. Завдяки цим властивостям, дане мастило завоювало популярність серед велосипедистів по всьому світу.

Призначення – для ланцюга

Виробник - Finish Line

Об'єм - 60 мл

Характеристики Мастило ланцюга Finish Line Ceramic Wax Lube 60 мл воскова з керамічними присадками Обсяг/Об'єм
  • 60 мл
Країна-виробник товару
  • Канада
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Finish Line
p263338081
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.