Мастило парафінове Squirt e-Bike Chain Wax 120 мл / для електричних велосипедів

48 000 грн
С НДС
Мастило парафінове Squirt e-Bike Chain Wax 120 мл / для електричних велосипедів Унікальна олія для ланцюга, яка містить водно-воскову емульсію з додаванням спеціальних компонентів для роботи на високих обертах. Воно більш слизьке звичайного мастила Squirt і добре працює за вологих умов.
Количество

Мастило парафінове Squirt e-Bike Chain Wax 120 мл / для електричних велосипедів

Унікальна олія для ланцюга, яка містить водно-воскову емульсію з додаванням спеціальних компонентів для роботи на високих обертах. Воно більш слизьке звичайного мастила Squirt і добре працює за вологих умов. Умови експлуатації ланцюга на електровелосипеди викликають швидке зношування, а з цим маслом його можна уповільнити, одночасно зберігаючи ланцюг сухим і чистим. 100% екологічно чисте!

Перед першим нанесенням парафінової олії всі деталі ланцюгового приводу та системи трансмісії потрібно ретельно очистити та повністю знежирити. Навіть нові, адже вони випускаються вже змазаними із заводу. Це необхідна умова для надійного та тривалого утримання воскової олії. Для цього SQUIRT рекомендує скористатися спеціальним концентрованим очищувачем BIO-BIKE CONCENTRATE.

Добре струсіть пляшку перед нанесенням мастила. Мастило ланцюга потрібно здійснювати хоча б за годину до поїздки, щоб волога повністю випарувалася. Через 5 хвилин повторити процедуру. Мастило розраховане на 4:00 маунтінбайкінгу або на 6:00 їзди шосе. Залежно від погодних умов та місцевості час ефективної роботи одного змащування може відрізнятися. Найкращим орієнтиром для необхідності повторного мастила є відчутне посилення шуму ланцюга.

Характеристики:

Призначення: Змащення ланцюга

Об'єм: 120 мл

особливості:

Склад містить до 25% восків та 70% води Температурний режим зберігання 5-35 °С Вогнетривкі Характеристики Мастило парафінове Squirt e-Bike Chain Wax 120 мл / для електричних велосипедів Тип
  • Мастила
Обсяг/Об'єм
  • 120 мл
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Squirt
p372720633
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.