Масло Brunox Top-Kett для ланцюгів, спрей, 100ml

30 000 грн
С НДС
Масло Brunox Top-Kett для ланцюгів, спрей, 100ml Використовувати Top-Kett від швейцарської компанії Brunox можна повсякденно і при будь-яких погодних умовах. Після нанесення залишається спеціальний тонкий шар, який володіє пилевідштовхуючим ефектом.
Количество

Масло Brunox Top-Kett для ланцюгів, спрей, 100ml

Використовувати Top-Kett від швейцарської компанії Brunox можна повсякденно і при будь-яких погодних умовах. Після нанесення залишається спеціальний тонкий шар, який володіє пилевідштовхуючим ефектом. Крім того, масло може забезпечити максимально тривалий захист від корозії (до 18 місяців). Тому можна застосовувати Top-Kett при консервації велосипеда.

Масло відмінно змащує всі тертьові елементи конструкції, а тому значно підвищує їх термін служби. Крім того, Top-Kett буде ефективно працювати навіть при температурах від -41 ° C до + 150 ° C. Дану мастило використовують навіть професійні велогонщики. У складі немає нафтопродуктів і це на 100% синтетичне засіб.

Опис:

засіб для догляду за велосипедними ланцюгами і ланцюговими передачами, ефективно захищає від корозії протягом 18 місяців, може використовуватися в самих різних погодних умовах, властивості масла не змінюються при температурах від -41 ° C до + 150 ° C, в складі немає силікону, графіту, кислот, обсяг - 100 мл. Характеристики Масло Brunox Top-Kett для ланцюгів, спрей, 100ml Тип
  • Масла
Обсяг/Об'єм
  • 100 мл
Країна-виробник товару
  • Швейцарія
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • 14 днів
Brunox
p190018172
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.