Набір за доглядом велосипеда 'Мастило та антипрокольний гель' 2 в 1

16 000 грн
С НДС
Набір за доглядом велосипеда 'Мастило та антипрокольний гель' 2 в 1 'Антипрокольний гель + універсальне мастило' - це комплексний догляд за велосипедом в одному наборі! Антипрокольний гель захищає колеса Вашого велосипеду від проколу, шампунь видаляє будь-які забруднення від бруду до клею дерев, а універсальне мастило знижує рівень тертя, шуму та зносу деталей.
Количество

Набір за доглядом велосипеда 'Мастило та антипрокольний гель' 2 в 1

'Антипрокольний гель + універсальне мастило' - це комплексний догляд за велосипедом в одному наборі!

Антипрокольний гель захищає колеса Вашого велосипеду від проколу, шампунь видаляє будь-які забруднення від бруду до клею дерев, а універсальне мастило знижує рівень тертя, шуму та зносу деталей.

Умови використання гелю:

Гель заливається в нову камеру, що не має проколів. Тиск у шині підтримується не нижче 2,5 атм (2,5 bar або 36 psi) Температура навколишнього середовища від -20°C Приблизні витрати: 100 мл на камеру 26'

Спосіб застосування та рекомендації:

Колесо не проколоте:

Поверніть колесо так, щоб золотник опинився внизу та трохи збоку (на 5 або 7 годин). Викрутіть клапан золотника. Випустіть повітря. Наберіть гель у спеціальний шприц і одягнувши спеціальну трубочку на золотник видавіть необхідну кількість складу в камеру, шину. Закрутіть клапан золотника та накачайте колесо до робочого тиску. Після цього необхідно проїхати 2-3 км. Спочатку може відчуватися дисбаланс коліс, який зникне після рівномірного розподілу складу всередині камери чи покришки.

Колесо проколоте:

Спробуйте знайти і видалити предмет, що проткнув колесо. Далі дотримуйтесь інструкцій з обробки не проколотого колеса. Перевірте тиск у колесі та доведіть його до норми.

Примітка:

Навіть якщо Вам не вдається знайти предмет, що проткнув колесо, гель відремонтує прокол, але можливий невеликий витік повітря.

Проколи бічної частини колеса, поза зоною протектора, не можуть бути надійно усунуті цим засобом.

Комплектація:

Антипрокольний гель (400мл) - 1шт.,

Мастило універсальне (50мл) - 1шт.,

Характеристики Набір за доглядом велосипеда 'Мастило та антипрокольний гель' 2 в 1 Тип
  • Герметики й антипрокольні рідини
Обсяг/Об'єм
  • 400 мл
Країна-виробник товару
  • Україна
KMC
p374247279
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.