Водовідштовхувальний спрей для одягу та взуття Morgan Blue Protector 400 ml

38 200 грн
С НДС
Водовідштовхувальний спрей для одягу та взуття Morgan Blue Protector 400 ml З настанням осінніх холодів і дощового періоду для велосипедиста або будь-якого іншого спортсмена, який проводить тренування на відкритому повітрі стає актуальним питання про комфортних заняттях в умовах мінливих погодних умов. Саме в такому випадку приходить на допомогу сучасна професійна вело хімія від бельгійського виробника Morgan Blue.
Количество

Водовідштовхувальний спрей для одягу та взуття Morgan Blue Protector 400 ml

З настанням осінніх холодів і дощового періоду для велосипедиста або будь-якого іншого спортсмена, який проводить тренування на відкритому повітрі стає актуальним питання про комфортних заняттях в умовах мінливих погодних умов. Саме в такому випадку приходить на допомогу сучасна професійна вело хімія від бельгійського виробника Morgan Blue.
Спеціальний спрей, який дозволить вашій вело одязі або вело взуття залишатися сухою тривалий час при активних опадах навколо. Досить обробити який-небудь з елементів одягу і він на певний час придбає властивості мембранної тканини: вбирання води буде зменшена, але дихаючі властивості збережені.

Спрей Morgan Blue Protector використовується для обробки спортивного взуття, одягу. Але їм так-же можна обробити шкіряні речі наприклад сідло. Після обробки поверхні стають водонепроникними, легко відштовхують бруд, але при цьому тканина «дихає».

Оброблювана поверхня повинна бути чистою і сухою. Використовуйте спрей тільки в добре провітрюваному приміщенні. Для кращого ефекту, дайте спрею висохнути після нанесення.

  • Після нанесення одяг і взуття відштовхують воду і бруд.
  • Бруд і пил легко видаляються.
  • Ємність 400 мл
  • Зроблено в Бельгії
Характеристики Водовідштовхувальний спрей для одягу та взуття Morgan Blue Protector 400 ml Обсяг/Об'єм
  • 400 мл
Країна-виробник товару
  • Бельгія
Morgan Blue
p291051848
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.