Очищувач ланцюга (дегрізер) Smoove Prep 250 ml

65 100 грн
С НДС
Очищувач ланцюга (дегрізер) Smoove Prep 250 ml Найкраще і довгограюче мастило для ланцюга SMOOVE™ Universal Chain Lube тепер має офіційного та надійного партнера-супутника - очищувач Smoove Prep. Виробник цього цікавого мастила почув голоси своїх шанувальників і після багатомісячних тестів та змін формули дегрізера випустив те, що дозволить максимально очистити ланцюг перед нанесенням найкрутішого мастила у світі.
Количество

Очищувач ланцюга (дегрізер) Smoove Prep 250 ml

Найкраще і довгограюче мастило для ланцюга SMOOVE™ Universal Chain Lube тепер має офіційного та надійного партнера-супутника - очищувач Smoove Prep. Виробник цього цікавого мастила почув голоси своїх шанувальників і після багатомісячних тестів та змін формули дегрізера випустив те, що дозволить максимально очистити ланцюг перед нанесенням найкрутішого мастила у світі. Просто уявіть собі, що Smoove Prep це кондиціонер до вашого шампуню, або молоко до вашої смачної кави.

Як користуватися Smoove Prep? Для максимально ефективного очищення ланцюга вам потрібна машинка для миття ланцюга, безпосередньо сам Smoove Prep та чиста вода. Залийте в цепойку приблизно 25 мл дегризера і проведіть очищення ланцюга. Після використання ви можете злити залишок очисник в район касети для додаткового очищення касети та зірок шатунів. Це заощадить ваші кошти та продовжить термін використання очисника. Після цього пензликом можна нанести залишки дегризера на ті частини трансмісії, куди не потрапив Smoove Prep у процесі очищення. Після цього змийте залишки дегризера чистою водою з усіх місць, куди він був нанесений. Висушіть трансмісію. Після того як ланцюг, касета та зірки будуть повністю сухими – ваш велосипед буде готовий до нанесення мастила Smoove.

Ємність: 250 мл

На додаток до всього цей дегризер приємно пахне лимоном :)

Рекомендації щодо використання SMOOVE PREP з цепемійкою.

ПЕРШИЙ КРОК:

Налийте в мийку ланцюга приблизно 25 мл SMOOVE PREP таким чином, щоб нижня частина щіточок мийки контактувала з дегризером. Кількість рідини, яку необхідно заливати, розмічена на одній із сторін пляшки Smoove PREP. Переважна більшість мийок для ланцюга мають позначку за якою слід заповнювати дегризер, ми рекомендуємо ігнорувати цю позначку і залити лише 25 мл SMOOVE PREP - цього буде достатньо. Далі закріпіть мийку та використовуйте відповідно до інструкцій виробника. Повертайте педалі велосипеда у зворотному напрямку до тих пір, поки видимі частинки мастила Smoove не розчиняться, при цьому звертайте увагу що б щіточки цепемойки стосувалися рідини Smoove PREP, при необхідності нахиліть пристрій. Після того як ви знімете мийку можна використовувати рідину касети і зірки шатунів, що залишилася для чищення, за допомогою щітки.

ДРУГИЙ КРОК:

Промийте ланцюг та трансмісію чистою водою.

Рекомендації ручного миття ланцюга використовуючи Smoove PREP.

ПЕРШИЙ КРОК:

Налийте 25 мл SMOOVE™ PREP у невелику ємність. Покладіть у ємність ланцюг. За допомогою щітки очистіть ланцюг від залишків мастила SMOOVE, за допомогою щітки і рідини, що залишилася, протріть компоненти трансмісії.

ДРУГИЙ КРОК:

Промийте ланцюг та трансмісію чистою водою.

Характеристики Очищувач ланцюга (дегрізер) Smoove Prep 250 ml Обсяг/Об'єм
  • 250 мл
Країна-виробник товару
  • ПАР
Smoove
p341497798
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.