Олія вилкова Weldtite TF2 Cycle Suspension Fluid 7.5WT 500 мл

78 900 грн
С НДС
Олія вилкова Weldtite TF2 Cycle Suspension Fluid 7.5WT 500 мл Масло для велосипедних виделок всіх типів. Олію в велосипедних амортизаторах слід міняти приблизно кожні 1000 км - це дозволить суттєво продовжити термін служби нових компонентів.
Количество

Олія вилкова Weldtite TF2 Cycle Suspension Fluid 7.5WT 500 мл

Масло для велосипедних виделок всіх типів. Олію в велосипедних амортизаторах слід міняти приблизно кожні 1000 км - це дозволить суттєво продовжити термін служби нових компонентів. Велосипедна вилкова олія TF2 Cycle Suspension Fluid 7.5WT містить антипінні агенти, які допомагають вилкам справлятися з найскладнішими трасами.

особливості:

  • Гоночна формула
  • Найвищий коефіцієнт в'язкості
  • Продовжує термін служби ущільнювачів та сальників
  • Забезпечує надійне змащування за будь-яких температур

Компанія Weldtite (Великобританія) була заснована 70 років тому і сьогодні виробляє найповніший та найінноваційніший у світі асортимент продукції для обслуговування велосипедів. Асортимент включає спеціальні мастильні матеріали TF2, засоби для чищення Dirtwash, екологічні мастила та засоби для чищення Pure, велоаптечки та матеріали для ремонту проколів Weldtite Puncture Repair, антипрокольні герметики Dr. Sludge, аксесуари для ніпелів та інші дрібниці Bike Bits, інструменти для майстерень та споживачів Cyclo.

Компанія Weldtite має власні виробничі потужності та дослідницький центр у Лінкольнширі в Північній Англії і тісно співпрацює з вченими та дослідниками університету м. Лідс. Про високу якість продукції Weldtite свідчить той факт, що вона є єдиною у Великій Британії, яка отримала ліцензію на використання тефлону у своїх мастильних матеріалах. Вся продукція Weldtite виробляється у Великій Британії.

Weldtite
p345281056
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.