Мастило для вилок і амортизаторів Brunox Deo, спрей, 100 мл (deo-100)

40 500 грн
С НДС
Мастило для вилок і амортизаторів Brunox Deo, спрей, 100 мл (deo-100) Brunox «Deo» має антикорозійні властивості. При обробці залишає на поверхні прозорий захисний шар.
Количество

Мастило для вилок і амортизаторів Brunox Deo, спрей, 100 мл (deo-100)Brunox «Deo» має антикорозійні властивості. При обробці залишає на поверхні прозорий захисний шар. Зберігає герметичність, прокладки і сальники, не дає пилу і бруду потрапляти всередину амортизатора і руйнувати його. Після тривалого зберігання амортизатора скористайтесь Brunox Deo , прокачайте амортизатор кілька разів і Ви побачите різницю. Так само можна застосовувати для консервації на тривале зберігання. Brunox Deo можна використовувати кожен день, наприклад до і після поїздки. Забезпечує ефективну роботу при температурах від -55 гр.С до +78 гр.С. Кілька крапель після очищення буде виступати в якості бар'єру для бруду, забезпечення захист.

Обсяг 100 мл
Масло Brunox «Deo»не містить силікону, тефлону, графіту, нафтопродуктів.
100% синтетичний продукт Характеристики Мастило для вилок і амортизаторів Brunox Deo, спрей, 100 мл (deo-100) Країна-виробник товару
  • Польща
Brunox
p122097612
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.