Очищувач Squirt Bio-Bike 60 мл концентрат (SQ-15)

10 000 грн
С НДС
Очищувач Squirt Bio-Bike 60 мл концентрат (SQ-15) Очищувач Squirt Bio Bike концентрований Засіб для очищення деталей велосипеда або ланцюга у вигляді концентрату. Для приготування шампуню для очищення деталей розлучається у співвідношенні 1:25, для очищення ланцюга та елементів трансмісії (касети, зірок шатунів, роликів перемикача) – 1:3.
Количество

Очищувач Squirt Bio-Bike 60 мл концентрат (SQ-15)Очищувач Squirt Bio Bike концентрований Засіб для очищення деталей велосипеда або ланцюга у вигляді концентрату. Для приготування шампуню для очищення деталей розлучається у співвідношенні 1:25, для очищення ланцюга та елементів трансмісії (касети, зірок шатунів, роликів перемикача) – 1:3. Зверніть увагу! Для якісної роботи мастила Squirt абсолютно всі елементи трансмісії повинні бути повністю очищені від будь-якої бруду та мастила (у тому числі загустілого). Призначений для очищення від старого або заводського мастила перед використанням Squirt. 100% екологічно чистий.
Характеристики:
Назначення:Очищення рами та деталей велосипеда
Об'єм:60 мл
Особливості: • Містить 70% водиЗастереження• Тримати подалі від високих температур та відкритого вогню. • Застерігайте від сильних кислот, основ та активними оксидами. Характеристики Очищувач Squirt Bio-Bike 60 мл концентрат (SQ-15) Тип
  • Очисники
Країна-виробник товару
  • Китай
Squirt
p370551717
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.