Серветки Weldtite для чищення рами Dirtwash Frame Wipes 4 шт

27 800 грн
С НДС
Серветки Weldtite для чищення рами Dirtwash Frame Wipes 4 шт Зручні серветки для чищення рам Weldtite Dirtwash Frame Wipes велосипедів і мотоциклів знадобляться в дорозі, видаляють масло, застарілий бруд, мастило. Компанія Weldtite (Великобританія) була заснована 70 років тому і сьогодні виробляє найповніший та найінноваційніший у світі асортимент продукції для обслуговування велосипедів.
Количество

Серветки Weldtite для чищення рами Dirtwash Frame Wipes 4 шт

Зручні серветки для чищення рам Weldtite Dirtwash Frame Wipes велосипедів і мотоциклів знадобляться в дорозі, видаляють масло, застарілий бруд, мастило.

Компанія Weldtite (Великобританія) була заснована 70 років тому і сьогодні виробляє найповніший та найінноваційніший у світі асортимент продукції для обслуговування велосипедів. Асортимент включає спеціальні мастильні матеріали TF2, засоби для чищення Dirtwash, екологічні мастила та засоби для чищення Pure, велоаптечки та матеріали для ремонту проколів Weldtite Puncture Repair, антипрокольні герметики Dr. Sludge, аксесуари для ніпелів та інші дрібниці Bike Bits, інструменти для майстерень та споживачів Cyclo.

Компанія Weldtite має власні виробничі потужності та дослідницький центр у Лінкольнширі в Північній Англії і тісно співпрацює з вченими та дослідниками університету м. Лідс. Про високу якість продукції Weldtite свідчить той факт, що вона є єдиною у Великій Британії, яка отримала ліцензію на використання тефлону у своїх мастильних матеріалах. Вся продукція Weldtite виробляється у Великій Британії.

Характеристики Серветки Weldtite для чищення рами Dirtwash Frame Wipes 4 шт Тип
  • Засоби для догляду
Кількість в упаковці, шт
  • 4
Комплектація
  • 4 салфетки для ухода за велосипедом
Країна-виробник товару
  • Великобританія
Країна реєстрації бренду
  • Великобританія
Гарантія
  • 14 днів
Weldtite
p345280525
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.