Рідина Weldtite гальмівна DOT Cyclo 125 мл

40 000 грн
С НДС
Рідина Weldtite гальмівна DOT Cyclo 125 мл Гальмівна рідина DOT Cyclo - спеціальна формула на основі синтетичного масла, що забезпечує чудові гальмівні характеристики. Рідина поєднується з DOT 3, 4, 5.1, але не сумісний з гальмівною рідиною DOT 5 на силіконовій основі.
Количество

Рідина Weldtite гальмівна DOT Cyclo 125 мл

Гальмівна рідина DOT Cyclo - спеціальна формула на основі синтетичного масла, що забезпечує чудові гальмівні характеристики. Рідина поєднується з DOT 3, 4, 5.1, але не сумісний з гальмівною рідиною DOT 5 на силіконовій основі.

Компанія Weldtite (Великобританія) була заснована 70 років тому і сьогодні виробляє найповніший та найінноваційніший у світі асортимент продукції для обслуговування велосипедів. Асортимент включає спеціальні мастильні матеріали TF2, засоби для чищення Dirtwash, екологічні мастила та засоби для чищення Pure, велоаптечки та матеріали для ремонту проколів Weldtite Puncture Repair, антипрокольні герметики Dr. Sludge, аксесуари для ніпелів та інші дрібниці Bike Bits, інструменти для майстерень та споживачів Cyclo.

Компанія Weldtite має власні виробничі потужності та дослідницький центр у Лінкольнширі в Північній Англії і тісно співпрацює з вченими та дослідниками університету м. Лідс. Про високу якість продукції Weldtite свідчить той факт, що вона є єдиною у Великій Британії, яка отримала ліцензію на використання тефлону у своїх мастильних матеріалах. Вся продукція Weldtite виробляється у Великій Британії.

Weldtite
p345280132
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.