Концентрований шампунь для велосипеда Morgan Blue Bike Wash 1 літр

44 800 грн
С НДС
Концентрований шампунь для велосипеда Morgan Blue Bike Wash 1 літр Одним з головних достоїнств даного шампуню для велосипеда є його висока концентрація і невелика витрата, одного флакона може вистачити на 20-30 мийок ( при витраті 3-5 літрів за 1 раз). Будьте впевнені, що навіть після детальної мийки вашого байка його залишиться більш ніж достатньо, щоб помити автомобіль з десяток разів або все що завгодно навколо, що має лакофарбове покриття і потребує детального догляду і захисту воскової плівкою.
Количество

Концентрований шампунь для велосипеда Morgan Blue Bike Wash 1 літр

Одним з головних достоїнств даного шампуню для велосипеда є його висока концентрація і невелика витрата, одного флакона може вистачити на 20-30 мийок ( при витраті 3-5 літрів за 1 раз). Будьте впевнені, що навіть після детальної мийки вашого байка його залишиться більш ніж достатньо, щоб помити автомобіль з десяток разів або все що завгодно навколо, що має лакофарбове покриття і потребує детального догляду і захисту воскової плівкою.

Morgan Blue Bike Wash - активний шампунь спеціально розроблений для очищення та захисту лакофарбового покриття велосипеда. Робить байк сяючим і покриває тонкою захисною воскової плівкою. Можна використовувати як автошампунь.

Спосіб застосування:
Змішайте 100 мл засобу Bike Wash з 10 літрами води у відрі, потім вимийте велосипед цілком.

Властивості і переваги

  • Активні компоненти викликають швидкий і ретельний процес очищення, не залишаючи слідів.
  • Збагачений захисними восковими компонентами.

Ємність: 1000мл.

Зроблено в Бельгії.

Характеристики Концентрований шампунь для велосипеда Morgan Blue Bike Wash 1 літр Обсяг/Об'єм
  • 1 л
Країна-виробник товару
  • Бельгія
Morgan Blue
p291051893
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.