Засіб для захисту рами Morgan Blue Clean & Protect 1000 ml

64 600 грн
С НДС
Засіб для захисту рами Morgan Blue Clean & Protect 1000 ml Змагання або фанове катання в стилях MTB, Cyclocross або Gravel завжди мають на увазі в собі можливість катання у не дуже сприятливих умовах. Досить часто, після активного тренування в легкий дощ або після катання по трейлам з вашого велосипеда досить складно відмити все, що на нього налипло.
Количество

Засіб для захисту рами Morgan Blue Clean & Protect 1000 ml

Змагання або фанове катання в стилях MTB, Cyclocross або Gravel завжди мають на увазі в собі можливість катання у не дуже сприятливих умовах. Досить часто, після активного тренування в легкий дощ або після катання по трейлам з вашого велосипеда досить складно відмити все, що на нього налипло. Саме для цього бельгійці з Morgan Blue створили відмінний засіб Clean and Protect, воно захистить раму і інші компоненти від забруднень, які виникають по ходу вашого руху. Завдяки тонкому захисному шару з антистатичними властивостями бруд і пил не будуть прилипати до велосипеда. Досить велика ємність самого флакона, невеликий витрата при нанесенні і його якість відносять його до професійних засобів по догляду за велосипедом, які можна використовувати і в домашніх умовах.

Morgan Blue Clean and Protect - спеціально розроблений для велосипедів MTB і Cyclo Cross для захисту рами від бруду і піску. Після застосування Clean & Protect, бруд і пісок не будуть прилипати до рами.

Спосіб застосування:
За допомогою тканини нанесіть засіб Clean and Protect на чисту і суху оброблювану поверхню рами. Не використовуйте на гальмах і ободах.

Властивості і переваги.

  • Антистатичні властивості захищають від пилу, бруду і піску.
  • Захищає від корозії і окислення.

Ємність: 1000 мл

Зроблено в Бельгії.

Характеристики Засіб для захисту рами Morgan Blue Clean & Protect 1000 ml Обсяг/Об'єм
  • 1 л
Країна-виробник товару
  • Бельгія
Morgan Blue
p291051868
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.