Флягодержатель Birzman Bottle Cage Black (Matte finish)

172 грн
С НДС
Флягодержатель Birzman Bottle Cage Black (Matte finish) Birzman Bottle Cage - універсальний велосипедний тримач для пляшок від всесвітньо відомого виробника велоаксесуарів, виконаний з високоміцного полімеру із застосуванням технології Birzman DNA, що включає особливий лаконічний дизайн в комбінації з низькою вагою в 24 м і високі міцнісні характеристики. Стандартний кріплення дозволяє розмістити кронштейн на будь-якій, зручної для Вас, частини рами велосипеда з бонками для кріплення.
Количество

Флягодержатель Birzman Bottle Cage Black (Matte finish)

Birzman Bottle Cage - універсальний велосипедний тримач для пляшок від всесвітньо відомого виробника велоаксесуарів, виконаний з високоміцного полімеру із застосуванням технології Birzman DNA, що включає особливий лаконічний дизайн в комбінації з низькою вагою в 24 м і високі міцнісні характеристики.

Стандартний кріплення дозволяє розмістити кронштейн на будь-якій, зручної для Вас, частини рами велосипеда з бонками для кріплення. Конструкція передбачає використання ємностей різного розміру, адже комплектні проставки дозволяють змінювати його діаметр.

Поставляється з 3-ма змінними кольоровими силіконовими накладками

Характеристики Флягодержатель Birzman Bottle Cage Black (Matte finish) Колір
  • Чорний
Birzman
p291364488
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.