Велотуфлі МТБ SIDI Eagle 7 SR 41 Shadow-Black (CEAGLE7SRB41)

0 грн
С НДС
Велотуфлі МТБ SIDI Eagle 7 SR 41 Shadow-Black (CEAGLE7SRB41) MTB EAGLE 7 SR – ідеальний варіант за співвідношенням ціна – якість. Модель EAGLE підходить для змагань крос-кантрі, марафонів, туризму та просто для катання на велосипеді.
Количество

Велотуфлі МТБ SIDI Eagle 7 SR 41 Shadow-Black (CEAGLE7SRB41)

MTB EAGLE 7 SR – ідеальний варіант за співвідношенням ціна – якість. Модель EAGLE підходить для змагань крос-кантрі, марафонів, туризму та просто для катання на велосипеді.

Особливості:
Мікрофібра Microfibre Microtech: Поєднує в собі якості стійкості, стабільності, легкості, водовідштовхувального ефекту та екологічності. Ремінець рівномірно розподіляє тиск на склепіння стопи і регулюється з обох боків. Ця система усуває необхідність використання розширювача високого підйому ноги. Система Soft Instep 2 легко замінюється в міру зношування.

Застібка Caliper buckle: Маленька застібка Caliper buckle регулюється підняттям центральної пряжки. Для повного розтину необхідно одночасно підняти бічні кріплення або натиснути на центральну кнопку, щоб трохи послабити (на один зубець за раз). Система також може бути налаштована під час руху.

Високий рівень безпеки липучки: Липучка з вбудованими замикаючими полімерними зубами, що входять у зачеплення один на одного, коли ремінь закритий. Ця особливість робить закриття безпечнішим, і ремінь стає нерухомим.

П'ятка SIDI: Посилена п'ята утримує ногу в оптимальному положенні та оберігає взуття від деформації при екстремальних навантаженнях.

SUOLA MTB RS17 - підошва Sidi MTB виготовлена з нейлону з поліуретановими вставками, яка легша і ефективніша. Форма підошви була спеціально розроблена для гірського велосипеда, вона забезпечує гарне зчеплення з дорогою, сприяє тому, щоб бруд швидше відпадав від взуття. Центральна вставка з логотипом Sidi працює як протиковзна, вона практична та корисна, особливо для менш досвідчених користувачів. Носок, який більше схильний до зносу, особливо при ходьбі, може бути замінений і, тим не менш, дає можливість встановлювати шипи для поліпшення зчеплення на особливо брудними ділянками. RS17 є кінцевим результатом з точки зору жорсткості для педалювання та згинання при ходьбі.

Характеристики Велотуфлі МТБ SIDI Eagle 7 SR 41 Shadow-Black (CEAGLE7SRB41) Розмір
  • 41
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Мікрофібра
Призначення
  • Гірські велосипеди (MTB)
Матеріал підкладки
  • Текстиль
Колір
  • Black
Тип
  • Веловзуття
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Soft Instep
Sidi
p342689086
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.