Велобахилы чоловічі Nuckily PF10 XL (43-45) Black

653 грн
С НДС
Велобахилы чоловічі Nuckily PF10 XL (43-45) Black Ідеальний захист для взуття: Велобахилы Nuckily PF10 преміум якості з неопрену дозволяють використовувати їх в дощову і навіть снігову погоду. Матеріал широко використовується у водолазних виробах, він збереже тепло і повністю водонепроникний, добре захистить вашу ногу і взуття від холодного вітру і вологи.
Количество

Велобахилы чоловічі Nuckily PF10 XL (43-45) Black

Ідеальний захист для взуття:

Велобахилы Nuckily PF10 преміум якості з неопрену дозволяють використовувати їх в дощову і навіть снігову погоду.
Матеріал широко використовується у водолазних виробах, він збереже тепло і повністю водонепроникний, добре захистить вашу ногу і взуття від холодного вітру і вологи.
Практичне застосування і комфорт:

Ця пара еластичних чохлів легко і швидко кріпиться на ногу з допомогою липучок, а шви повністю проклеєні водовідштовхувальним стрічкою для підвищеного захисту. При використанні бахіл у велоспорті, вони ефективно допоможуть уникнути застрявания спортивних штанів в велосипедного ланцюга, цілорічно збережуть тепло і сухість всередині. Підійдуть для щоденного використання, для прибирання у дворі, кемпінгу, риболовлі. Тканина отличено захищає від бруду і бризок, чудово миються, а швидкосохнучий матеріал прослужить вам дуже довгий час.

Безпека:

Задня частина бахіл оснащена світловідбиваючою смужкою для безпечної їзди в нічний час. На підошві є вирізи для кращого контакту з поверхнею прилягає. Підходить як чоловікам, так і жінкам.

Характеристики Велобахилы чоловічі Nuckily PF10 XL (43-45) Black Розмір
  • 45
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Чоловічі
Матеріал верху
  • Синтетика
Колір
  • Black
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
Nuckily
p249023461
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.