Велотуфлі МТБ Sidi Gravel 43 Black-Dark Green (CGRAVELBG43)

6 075 грн
С НДС
Велотуфлі МТБ Sidi Gravel 43 Black-Dark Green (CGRAVELBG43) Взуття Gravel MTB від Sidi — це правильне взуття для катання на гравійному велосипеді. Вона поєднує в собі дизайн і комфорт взуття для велосипедів із системою педалей SPD.
Количество

Велотуфлі МТБ Sidi Gravel 43 Black-Dark Green (CGRAVELBG43)Взуття Gravel MTB від Sidi — це правильне взуття для катання на гравійному велосипеді. Вона поєднує в собі дизайн і комфорт взуття для велосипедів із системою педалей SPD.
Технічні характеристики:
- Застосування: Гравій, циклокрос, крос
- Система педалей: 2 отвори (SPD)
- Застібання: поворотний замок
Щоб знайти ергономічне положення ніг на педалях, ми рекомендуємо інструмент Cleat Tool від Ergon, щоб поздовжня орієнтація, ширина опори (коефіцієнт Q) і кут стопи були оптимально припасовані до вас.
Особливості:
- Оптимальне передавання потужності
- Підошва з композитного матеріалу та нейлону з профільованими пластиковими вставками
- Оптимальне регулювання і рівномірний розподіл тиску на супінаторі завдяки механізму Tecno-3
- Устілка з піни ергономічної форми з ефектом пам'яті
Ідентифікація матеріалу:

- Верхній: інший
- Підкладка та устілка: текстиль
- Підошва: композит
Технології: Підходить до MTB: Змінні вставки з різзю в зоні затискачів, додаткові вставки для додаткових шпильок. Сумісний з усіма поширеними системами педалей MTB.
Верхній матеріал — Politex, який складається з декількох перекривальних шарів з різними фізико-механічними властивостями, а потім спресований ПВХ з'єднується з двома тканинами (трикотаж + повсть), який потім фарбується плівкою для тривалого збереження кольору. Матеріал пропонує сильну стійкість проти розірвання, розтягування і знебарвлення. Виготовляється в суворій відповідності до європейських норм і є повністю «зеленим» продуктом.
Система Техно-3: зручна й ергономічна фіксація взуття за допомогою нейлонового кабелю і поворотного замка у верхній частині взуття. Простий у використанні навіть під час руху. Додатковий захист на липучках.
Устілка Comfort Fit: Злегка підбита устілка з пінопласту ергономічної форми з ефектом пам'яті.
Порада щодо розміру: взуття Sidi менше, ніж можна було б очікувати від його розміру. Характеристики Велотуфлі МТБ Sidi Gravel 43 Black-Dark Green (CGRAVELBG43) Розмір
  • 43
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Politex
Призначення
  • Гірські велосипеди (MTB)
Матеріал підошви
  • Композит
Колір
  • Black/Green
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Tecno
Вага, кг
  • 0.865
Sidi
p335969278
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.