Велотуфлі Шосе SIDI Ergo 5 45.5 White-White (CERGO5CCWW455)

5 382 грн
С НДС
Велотуфлі Шосе SIDI Ergo 5 45.5 White-White (CERGO5CCWW455) Система закриття Soft Instep Closure System – це широкий анатомічно вигнутий ремінець у поєднанні з м'якою термоформованою подушечкою етилен вінілацетату, що рівномірно розподіляє тиск по області підйому. Система закриття Soft Instep регулюється з обох боків для ідеального центрування подушки EVA на високому або низькому підйомі.
Количество

Велотуфлі Шосе SIDI Ergo 5 45.5 White-White (CERGO5CCWW455)

Система закриття Soft Instep Closure System – це широкий анатомічно вигнутий ремінець у поєднанні з м'якою термоформованою подушечкою етилен вінілацетату, що рівномірно розподіляє тиск по області підйому.

Система закриття Soft Instep регулюється з обох боків для ідеального центрування подушки EVA на високому або низькому підйомі. Система усуває необхідність у розширювачі High Instep. Soft Instep є замінним. Система напряму - SIDI Techno-3 Push регулюється по всій довжині взуття, адаптуючи верх до форми стопи для індивідуального припасування.

Відомо, що надійні та замінні затвори SIDI покращені за рахунок абсолютно нового запатентованого матеріалу SIDI Wire, повністю зрозумілого та легкого в регулюванні на льоту. Як і більшість дрібних деталей SIDI, пряжка Techno-3 Push підлягає ремонту та заміні. Його можна регулювати під час їзди завдяки інноваційній кнопці, яку можна натиснути, щоб підняти пряжку та полегшити регулювання.

Висока безпека Velcro High Security Velcro – це ремінець із вбудованими фіксуючими полімерними зубцями, які зчіплюються один з одним при застібуванні ремінця. Ця особливість робить застібку надійнішою, і ремінець стає нерухомим.

Кубок SIDI Heel Cup – посилена чашка, що стабілізує та підтримує п'яту. Пластик анатомічної форми зменшує ковзання п'яти та забезпечує підвищену передачу зусилля. Забезпечує додатковий захист ніг під час аварії. Змінна П'ятка – для зручності ходьби велосипедні туфлі Sidi мають змінні поліуретанові подушки для п'яти.

Підошва Twelve Carbon Composite виготовлена зі змішаних разом двох різних матеріалів: нейлону та вуглецевого волокна. Він виготовлений із інжектованого вуглецевого волокна в нейлоновій матриці. Використовуваний нейлон не вбирає воду і не втрачає жорсткість у спекотну або вологу погоду або з віком. В результаті підошва стала набагато легшою і жорсткішою.

Характеристики Велотуфлі Шосе SIDI Ergo 5 45.5 White-White (CERGO5CCWW455) Розмір
  • 45.5
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Microfibra Tech Pro
Призначення
  • Шосейні велосипеди
Матеріал підошви
  • Композит
Матеріал підкладки
  • Текстиль
Колір
  • White
Тип
  • Веловзуття
Вид взуття
  • Велотуфлі
Sidi
p342689119
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.