Велотуфлі МТБ Sidi Tiger 2 Carbon SRS 44 Black-Sage (CTIGER2BS44)

13 787 грн
С НДС
Велотуфлі МТБ Sidi Tiger 2 Carbon SRS 44 Black-Sage (CTIGER2BS44) Ще одна модель, яка може добре підійти для початківців. Нейлонова підошва зі змінними аксесуарами та замками Techno-3 PUSH дасть змогу відчути всі переваги контактного взуття від Sidi.
Количество

Велотуфлі МТБ Sidi Tiger 2 Carbon SRS 44 Black-Sage (CTIGER2BS44)Ще одна модель, яка може добре підійти для початківців. Нейлонова підошва зі змінними аксесуарами та замками Techno-3 PUSH дасть змогу відчути всі переваги контактного взуття від Sidi.
Особливості:
Politex — матеріал складається з декількох перекривальних шарів з різними фізико-механічними властивостями, а потім спресований ПВХ з'єднується з двома тканинами (трикотаж + повсть), який потім фарбується плівкою для тривалого збереження кольору. Politex пропонує сильну стійкість проти розірвання, розтягування і знебарвлення. «Виробляється в суворій відповідності до європейських норм і є повністю «зеленим» продуктом.
Soft Instep Closure System являє собою широкий анатомічно вигнутий ремінь у поєднанні з м'якою термоформованою прокладкою з EVA, яка рівномірно розподіляє тиск на ногу. Soft Instep Closure System регулюється з обох боків, щоб ідеально центрувати подушку EVA на високому або низькому підйомі. Виключає потребу використання подовжувача High Instep. Також є замінним аксесуаром.
Techno-3 Push встановлюється по всій довжині взуття, пристосовуючи верхню частину форми ноги для індивідуального припасування. Відомі, надійні та змінні механізми SIDI покращені за допомогою абсолютно нового запатентованого матеріалу SIDI Wire. Як і багато дрібних деталей SIDI, пряжка Techno-3 PUSH справна та замінна. Його можна відрегулювати під час їзди завдяки інноваційній кнопці, яку можна натиснути, щоб підняти пряжку та полегшити регулювання. Щоб підняти пряжку та полегшити регулювання.
П'яткова чаша Sidi: посилена п'ята фіксує ногу в оптимальному положенні й уникає деформації взуття за екстремального навантаження або тривалого тиску.
Suola MTB RS17 — підошва Sidi MTB виготовлена з нейлону з поліуретановими вставками, яка легша й ефективніша. Форма підошви була спеціально розроблена для гірського велосипеда, вона забезпечує гарне зчеплення з дорогою, сприяє тому, щоб бруд швидше відпадав від взуття. Центральна вставка з логотипом Sidi працює як протиковзна, вона практична та корисна, особливо для менш досвідчених користувачів. Носок, який більше схильний до зношування, особливо під час ходьби, може бути замінений, а також дає змогу встановлювати шипи для покращення зчеплення на особливо брудних ділянках. RS17 є кінцевим результатом із погляду жорсткості для педалювання і згинання під час ходьби.
Mega Last: на 4 мм ширше по гомілковостопному суглобу, великий обвід, високий підйом і широка п'ята. Характеристики Велотуфлі МТБ Sidi Tiger 2 Carbon SRS 44 Black-Sage (CTIGER2BS44) Розмір
  • 44
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Politex
Призначення
  • Гірські велосипеди (MTB)
Матеріал підошви
  • Комбінований
Колір
  • Black
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Tecno
Вага, кг
  • 0.935
Sidi
p335971954
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.