Велотуфлі Шосе Sidi Sixty 42 Black (CSIXTYBB42)

11 217 грн
С НДС
Велотуфлі Шосе Sidi Sixty 42 Black (CSIXTYBB42) Ще одна новинка від Sidi — Sixty. Sixty — це нова модель для тих, хто займається шосейним велоспортом і хоче мати вигляд справжнього велосипедиста.
Количество

Велотуфлі Шосе Sidi Sixty 42 Black (CSIXTYBB42)Ще одна новинка від Sidi — Sixty. Sixty — це нова модель для тих, хто займається шосейним велоспортом і хоче мати вигляд справжнього велосипедиста. Модель має новий замок і карбонову підошву з усіма потрібними технологіями.
Особливості:
Microfibra Tech Pro: тканина із запатентованих поліуретанових мікроволокон, що виробляється в Італії. Це найбільш високотехнологічний і прогресивний матеріал, застосовуваний сьогодні у виробництві веловзуття. Він забезпечує ваше взуття неперевершеною зносостійкістю, легкістю і водовідштовхувальними властивостями. Microfibra Tech Pro сертифікований, не містить шкідливих речовин і відповідає екологічним нормам.
Tecno-4 — еволюція технології Sidi, що застосовується до замків, має один ротор зменшення ваги взуття, гарантує мікрометричне та точне застібання. Треба зазначити швидкість зняття напруги, безумовно покращену, як порівняти з іншими механізмами Sidi. Ще одна технологія, що належить італійському бренду Sidi, — це можливість заміни всіх компонентів Tecno-4.
High Security Velcro — вбудовані фіксувальні полімерні зубці, які зчіплюються один з одним під час застібання ременя. Ця функція робить застібання безпечнішим, і ремінь стає нерухомим.
Integrated Heel інтегрований, з новим дизайном і легкою вагою, посилений, щоб уникнути деформації після тривалих зусиль і тиску. Анатомічна форма стабілізує і підтримує ногу під час обертання педалей. Вставки REFLEX на п'яті гарантують безпеку спортсмена на дорозі, допомагаючи сигналізувати про присутність велосипедиста в умовах поганої видимості.
Anti-Slip Heel — протиковзна поліуретанова накладка на п'яті від Sidi, може бути замінена в разі її зношування.
Suola Vent Carbon — 16 ключовими перевагами Vent Carbon Sole є не лише чудове передавання потужності завдяки легкій вазі та жорсткості, але й комфорту за теплої погоди. Vent Carbon Sole розроблений з убудованими вентиляційними та повітряними каналами для відведення тепла та повітряного потоку. Вентиляційні отвори можуть бути відкриті або закриті для комфорту будь-якої пори року. Vent Carbon Sole виготовляється вручну виключно з вуглецевого волокна з візерунком плетіння, орієнтованим під протилежними кутами, що максимізують жорсткість, водночас допускаючи невеликий рівень контрольованого вигину в зоні носка. Цей ретельно розроблений біомеханічний вигин знімає навантаження на підошовне сухожилля та сприяє циркуляції крові. Vent Carbon Sole має стандартну схему свердління з 3 отворами, надруковану 10-міліметрову шкалу вирівнювання бічних і поздовжніх шипів, а також Look Memory Eyelet® для легкого вирівнювання і заміни шипів. Для тріатлону вентиляція слугує каналом відведення води та зайвої вологи, неабияк покращуючи комфорт стопи після мокрого переходу. Характеристики Велотуфлі Шосе Sidi Sixty 42 Black (CSIXTYBB42) Розмір
  • 42
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Microfibra Tech Pro
Призначення
  • Шосейні велосипеди
Матеріал підошви
  • Карбон
Колір
  • Black
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Tecno
Вага, кг
  • 0.55
Sidi
p335972491
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.