Велотуфлі Шосе Sidi Ergo 5 46.5 Matt Black (CERGO5CCMATT465)

9 610 грн
С НДС
Велотуфлі Шосе Sidi Ergo 5 46.5 Matt Black (CERGO5CCMATT465) Ergo 5 рекомендовані для новачків, які хочуть трохи більше, ніж звичайна підошва. Особливості: Microfibra Tech Pro: тканина із запатентованих поліуретанових мікроволокон, що виробляється в Італії.
Количество

Велотуфлі Шосе Sidi Ergo 5 46.5 Matt Black (CERGO5CCMATT465)Ergo 5 рекомендовані для новачків, які хочуть трохи більше, ніж звичайна підошва.
Особливості:
Microfibra Tech Pro: тканина із запатентованих поліуретанових мікроволокон, що виробляється в Італії. Це найбільш високотехнологічний і прогресивний матеріал, застосовуваний сьогодні у виробництві веловзуття. Він забезпечує ваше взуття неперевершеною зносостійкістю, легкістю і водовідштовхувальними властивостями. Microfibra Tech Pro сертифікований, не містить шкідливих речовин і відповідає екологічним нормам.
Soft Instep Closure System являє собою широкий анатомічно вигнутий ремінь у поєднанні з м'якою термоформованою прокладкою з EVA, яка рівномірно розподіляє тиск на ногу. Soft Instep Closure System регулюється з обох боків, щоб ідеально центрувати подушку EVA на високому або низькому підйомі. Виключає потребу використання подовжувача High Instep. Також є замінним аксесуаром.
Single Tecno-3 Push System — центральний механізм, що створює ідеальний баланс натягу між внутрішньою і зовнішньою стороною взуття. Симетричний механізм гарантує чудову адаптацію під час кожного підіймання. Інноваційна кнопка, що додається до пряжки з моноволокна, у разі натискання підіймає пряжку для полегшення регулювання.
Techno-3 Push встановлюється по всій довжині взуття, пристосовуючи верхню частину форми ноги для індивідуального припасування. Відомі, надійні та змінні механізми SIDI покращені за допомогою абсолютно нового запатентованого матеріалу SIDI Wire. Як і багато дрібних деталей SIDI, пряжка Techno-3 PUSH справна та замінна. Його можна відрегулювати під час їзди завдяки інноваційній кнопці, яку можна натиснути, щоб підняти пряжку та полегшити регулювання.
High Security Velcro — вбудовані фіксувальні полімерні зубці, які зчіплюються один з одним під час застібання ременя. Ця функція робить застібання безпечнішим, і ремінь стає нерухомим.
П'яткова чаша Sidi: посилена п'ята фіксує ногу в оптимальному положенні й уникає деформації взуття за екстремального навантаження або тривалого тиску. Twelve Carbon Composite — композитна підошва з двох різних матеріалів: нейлону та вуглецевого волокна. Вуглецеве волокно поміщається в матрицю з нейлону. Нейлон не вбирає воду та не втрачає жорсткості за вологої чи спекотної погоди або згодом. У результаті отримуємо набагато легшу та жорсткішу підошву. Характеристики Велотуфлі Шосе Sidi Ergo 5 46.5 Matt Black (CERGO5CCMATT465) Розмір
  • 46.5
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Microfibra Tech Pro
Призначення
  • Шосейні велосипеди
Матеріал підошви
  • Карбон
Колір
  • Black
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Tecno
Вага, кг
  • 0.79
Sidi
p335972341
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.