Велотуфлі Sidi МТБ Eagle 10 43.5 Black (CEAGLE10BB435)

8 325 грн
С НДС
Велотуфлі Sidi МТБ Eagle 10 43.5 Black (CEAGLE10BB435) Це взуття для велосипедистів-початківців. Нейлонова підошва зі змінними аксесуарами та замками Techno-3 push дасть змогу відчути всі переваги контактного взуття від Sidi.
Количество

Велотуфлі Sidi МТБ Eagle 10 43.5 Black (CEAGLE10BB435)Це взуття для велосипедистів-початківців. Нейлонова підошва зі змінними аксесуарами та замками Techno-3 push дасть змогу відчути всі переваги контактного взуття від Sidi.
Особливості:
Microfibra Tech Pro: тканина із запатентованих поліуретанових мікроволокон, що виробляється в Італії. Це найбільш високотехнологічний і прогресивний матеріал, застосовуваний сьогодні у виробництві веловзуття. Він забезпечує ваше взуття неперевершеною зносостійкістю, легкістю і водовідштовхувальними властивостями. Microfibra Tech Pro сертифікований, не містить шкідливих речовин і відповідає екологічним нормам.
Soft Instep Closure System являє собою широкий анатомічно вигнутий ремінь у поєднанні з м'якою термоформованою прокладкою з EVA, яка рівномірно розподіляє тиск на ногу. Soft Instep Closure System регулюється з обох боків, щоб ідеально центрувати подушку EVA на високому або низькому підйомі. Виключає потребу використання подовжувача High Instep. Також є замінним аксесуаром.
Techno-3 встановлюється по всій довжині взуття, пристосовуючи верхню частину форми ноги для індивідуального припасування. Відомі, надійні та змінні механізми SIDI покращені за допомогою абсолютно нового запатентованого матеріалу SIDI. Як і багато дрібних деталей SIDI, пряжка Techno-3 справна та замінна.
П'яткова чаша Sidi: посилена п'ята фіксує ногу в оптимальному положенні й уникає деформації взуття за екстремального навантаження або тривалого тиску.
Suola MTB RS17 — підошва Sidi MTB виготовлена з нейлону з поліуретановими вставками, вона легша й ефективніша. Форма підошви була спеціально розроблена для гірського велосипеда, вона забезпечує гарне зчеплення з дорогою, сприяє тому, щоб бруд швидше відпадав від взуття. Центральна вставка з логотипом Sidi працює як протиковзна, вона практична та корисна, особливо для менш досвідчених користувачів. Носок, який більше схильний до зношування, особливо під час ходьби, може бути замінений, а також дає змогу встановлювати шипи для покращення зчеплення на особливо брудних ділянках. RS17 є кінцевим результатом із погляду жорсткості для педалювання і згинання під час ходьби. Характеристики Велотуфлі Sidi МТБ Eagle 10 43.5 Black (CEAGLE10BB435) Розмір
  • 43.5
Сезон
  • Осінньо-весняні
Вид
  • Унісекс
Матеріал верху
  • Microfibra Tech Pro
Призначення
  • Гірські велосипеди (MTB)
Матеріал підошви
  • Комбінований
Колір
  • Black
Вид взуття
  • Велотуфлі
Тип застібки
  • Tecno
Вага, кг
  • 0.82
Sidi
p335965180
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.