Велосипед Spirit Piligrim 8.1 28' рама M 2021 Синій графіт (52028138145)

25 155 грн
С НДС
Велосипед Spirit Piligrim 8.1 28' рама M 2021 Синій графіт (52028138145) Spirit Piligrim 8.1 — якісний гравійний велосипед для використання в місті або для поїздок на дальні відстані. Байк задуманий як швидкий всюдихід, який здатний тримати добру швидкість як на асфальтованому покритті, так і на нерівних ґрунтах.
Количество

Велосипед Spirit Piligrim 8.1 28' рама M 2021 Синій графіт (52028138145)Spirit Piligrim 8.1 — якісний гравійний велосипед для використання в місті або для поїздок на дальні відстані. Байк задуманий як швидкий всюдихід, який здатний тримати добру швидкість як на асфальтованому покритті, так і на нерівних ґрунтах. Він обладнаний багатьма зносостійкими сучасними компонентами, які надають високий комфорт і міцність під час тривалого використання.
Рама зроблена з алюмінієвого сплаву, міцного й одночасно легкого матеріалу. Вона має сучасний конічний кермовий стакан, який забезпечує додаткову витривалість у разі підвищених навантажень. Така форма передбачає рівномірний розподіл навантаження згори донизу, тому кермова розширюється пропорційно до її збільшення. Другою перевагою є грубі стінки стакана, у такий спосіб розвантажуючи небезпечні перетини в нижній частині. До того ж, завдяки такій технології, вага рами нижча, а міцність вища. Рама також зроблена із застосуванням гідроформінгу, вона має ергономічну форму і високу міцність за невеликої ваги, позаяк не потребує наварювання додаткових підсилювальних деталей.
Як і у багатьох велосипедів такого типу, вилка — ригідна, вироблена з міцного та легкого алюмінію. Основною перевагою такої вилки в гравійних байків є добра жорсткість, висока чутливість і чутливе керування.
Трансмісія працює на зв'язці компонентів Shimano Altus і Claris. На основі Altus вироблений задній перемикач. Він має низькопрофільну конструкцію, виготовлену за технологією Shadow RD. Такий перемикач призначений для агресивнішої їзди по перетятій місцевості. Він не зачіпає прилеглих елементів під час вібрації, забезпечуючи плавну й безшумну роботу. Передній перемикач також легко та точно відгукується на дії велосипедиста. Касета на 8 швидкостей має спеціальні пропили й отвори, які зменшують підсумкову вагу, не знижуючи жорсткості її конструкції.
Трансмісія керується за допомогою дуалів серії Claris з індексним перемиканням. Вони мають такий самий дизайн, як і в старіших серій Tiagra і Sora. Закріплені на зігнутому вниз кермі, вони доповнені спеціальними протиковзними обмотками. Ручки гарантують легку інтуїтивну роботу та вимагають набагато меншого зусилля для переміщення ланцюга з зірки на зірку, а вся система працює на основі технології Shimano Hyperglide, що тільки збільшує загальний показник ефективності. Технологія Hyperglide передбачає в трансмісії особливу форму зубців на зірках, які прибирають опір перемиканням з меншої зірки на велику.
На байк встановлені дискові механічні гальма, перевагою яких є висока потужність. Ви докладаєте менше зусиль для гальмування, а інтенсивність водночас висока. Також цей тип гальм більш ремонтопридатний, на відміну від гідравліки. Виправлення дрібних пошкоджень можна зробити в польових умовах лише за наявності базового комплекту інструментів. Використання дисків на велосипеді такого класу зумовлено його ухилом до агресивнішого бездоріжжя, де колеса більше схильні до ударів і утворення дрібних вісімок, а отже, й ободові гальма там не будуть ефективним рішенням.
Колеса діаметром 28 дюймів зібрані на базі подвійних алюмінієвих ободів і фіксуються за допомогою QR-осей. Вони забезпечують велосипеду легший рух і накат. Вілсет трохи ширший, ніж на традиційних шосейних моделях, тому не такий вимогливий до дорожнього покриття. Ободи надійні та стійкі до імпульсних навантажень, вони набагато краще захищені від вісімок. Напівслікові покришки забезпечують ту саму універсальність, завдяки оптимальному зчепленню як на асфальті, так і на ґрунті. Характеристики Велосипед Spirit Piligrim 8.1 28' рама M 2021 Синій графіт (52028138145) Розмір рами
  • M
Клас
  • Міський
Діаметр коліс
  • 28'
Колір
  • Синій графіт
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 16
Рама
  • Spirit, Алюміній марки 6061, Конусний кермовий стакан, Кріплення дискового гальма Post Mount, Під QR-вісь 5 x 135 мм
Каретка
  • Neco
Кермова колонка
  • Spirit
Spirit
p317311612
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.