Велосипед Orbea Onna 29' 50 M 2022 Red - Green (M20717NA)

26 679 грн
С НДС
Велосипед Orbea Onna 29' 50 M 2022 Red - Green (M20717NA) Orbea розробила Onna для байкерів, які бажають підкорювати траси. З геометрією розробленої для максимальної ефективності та контролю руху.
Количество

Велосипед Orbea Onna 29' 50 M 2022 Red - Green (M20717NA)

Orbeaрозробила Onnaдля байкерів, які бажають підкорювати траси. З геометрією розробленої для максимальної ефективності та контролю руху. Любов до гірського велосипеда починається з першого моменту. З першим інтересом, з першим натяком на пригоду, з першим натяком на те, що ще можна знайти у лісах. Перші, ще нерішучі натискання педалей незабаром перетворюються на плавну взаємодію тіла і розуму, що задає абсолютно нові імпульси у вашому мозку. Ви стаєте сильнішими, почуваєтесь краще, і в якісь моменти відчуваєте цю неповторну ясність. Ваша любов до катання на гірських велосипедах починається прямо тут.
Удосконалена алюмінієва рама Onna з профільними трубами дозволяє точно налаштувати якість їзди. Досить жорсткий, щоб бути швидким і чуйним, досить слухняним, щоб бути зручним та керованим.
Onna готова до будь-яких майбутніх випробувань. Завдяки звуженій передній трубі, що надає широкий вибір 100-мм виделок підвіски, гідравлічних дискових гальм у всьому асортименті та трансмісії 1xShimano на топових моделях, Onna обладнаний для їзди. З великою кількістю місця для широких шин гірських велосипедів, комфорту та зчеплення, Onna не буде обмежувати ваші пригоди.
Особливості:
- Onna повністю сумісна з внутрішніми 27.2 мм штифтами для крапельниці, тому ви будете готові до будь-яких пригод у майбутньому.
- Гідравлічні дискові гальма діаметром 160 мм кріпляться до кожного Onna.
- Конічна головна труба та вилка керма забезпечують міцність і жорсткість там, де вони необхідні, одночасно зменшуючи вагу за допомогою легко сплавних кермових труб та пропонують широкий вибір якісних виделок.
- Onna у стандартній комплектації поставляється з осями QR.
- Внутрішня проводка кабелю ретельно прокладена найкращим шляхом за головною трубою без тертя або деренчання.
- Ковані дропаути забезпечують надійні точки кріплення для різних стійок.

Характеристики Велосипед Orbea Onna 29' 50 M 2022 Red - Green (M20717NA) Розмір рами
  • M
Клас
  • Хардтейл
Діаметр коліс
  • 29'
Колір
  • Зелено-червоний
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові гідравлічні
Кількість швидкостей
  • 16
Рама
  • Orbea Onna Alloy, Dropout 9x135, BSA BB, Internal cable routing
Кермова колонка
  • 1'-1/8 Semi-Integrated
Вилка
  • SR Suntour XCE 28 Coil 100 мм QR
Orbea
p345550546
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.