Велосипед Orbea Avant H40-D 53 2021 Speed Silver (L10553BI)

49 180 грн
С НДС
Велосипед Orbea Avant H40-D 53 2021 Speed Silver (L10553BI) Геометрія Orbea Endurance Геометрія Avant розроблялася з огляду на результати аналізу того, як ергономіка може впливати на швидкість. Вона відрізняється від перегонової, яка фокусується на аеродинаміці, як результат — велосипед став набагато зручнішим, на ньому простіше їхати, збільшується витривалість велосипедиста.
Количество

Велосипед Orbea Avant H40-D 53 2021 Speed Silver (L10553BI)

Геометрія Orbea Endurance
Геометрія Avant розроблялася з огляду на результати аналізу того, як ергономіка може впливати на швидкість. Вона відрізняється від перегонової, яка фокусується на аеродинаміці, як результат — велосипед став набагато зручнішим, на ньому простіше їхати, збільшується витривалість велосипедиста. Керованість точна й інтуїтивна. Кути та пропорції ретельно продумані для кожного розміру рами, щоб максимізувати комфорт. А підвищений комфорт забезпечує довші та цікавіші виїзди.

Технологія Dynamic Structure
Форми труб і дизайн — основи в будівництві комфортної рами, яка допомагає знизити м'язову втому. Dynamic Structure робить вашу їзду плавною, легкою без використання жодних компромісів, як-от різні вставки й еластомери. Потрібні місця гнучкості були створені завдяки правильній роботі з матеріалом, формі верхньої труби та задніх верхніх пер. Усе це робить їзду динамічною і плавною, створюється відчуття легкості над нерівностями дороги. Відчуття тонке — але воно помітне і його можна відчути самому.

Ефективність
За роботу з більшістю торсійних і бічних навантажень відповідає нижня труба рами. Верхня труба, нижня труба та пера рами сконструйовані в такий спосіб, щоб поглинати вібрації й водночас максимально передавати енергію заднього колеса. Виникає відчуття миттєвого передавання зусилля, жоден ват не втрачається.

Вилка Avant
Вилка має витягнену форму із заокругленим профілем і довгі ноги, завдяки чому вийшла найліпша комбінація амортизації, кліренсу для покришок і торсійної жорсткості. Збільшена висота вилки компенсується коротшим кермовим стаканом рами.

Характеристики Велосипед Orbea Avant H40-D 53 2021 Speed Silver (L10553BI) Розмір рами
  • 53 см
Клас
  • Хардтейл
  • Шосейний
Діаметр коліс
  • 28'
Колір
  • Сріблястий
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 20
Рама
  • Orbea Avant Hydro
    Гідроформований алюміній з потрійним батингом
    Headset 1-1/8', BB 68 мм - BSC English
    Внутрішнє прокладання кабелю, 130 OLD
    Підсідельна труба 27.2 мм
Кермова колонка
  • Acros Alloy 1-1/2' Internal Cable Routing
Додаткові характеристики
  • Максимальна вага користувача: 120 кг
Orbea
p297107818
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.