Велосипед SPARK ATOM 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

7 395 грн
С НДС
Велосипед SPARK ATOM 18 (колеса 26', сталева рама - 18') МІЦНА СТАЛЕВА РАМА Сталева рама SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск володіє підвищеними характеристиками міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і при цьому захистить від корозії.
Количество

Велосипед SPARK ATOM 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

МІЦНА СТАЛЕВА РАМА

Сталева рама SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск володіє підвищеними характеристиками міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і при цьому захистить від корозії.

А в разі поломки таку раму можна відремонтувати за допомогою звичайного зварювального апарату, який можна знайти в будь-якій майстерні для ремонту автомобілів.

Геометрія рами гірська, тому їздити на такій рамі буде комфортно як по бездоріжжю, так і по асфальтовому покриттю протягом тривалого часу. Велосипед випускається з рамою 18', яка розрахована на ріст велосипедиста від 155 до 178 див.

Задні амортизатори SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск пом'якшують відчуття велосипедиста під час їзди по пересіченій місцевості, а також істотно знижують ударну навантаження на велосипед при русі по нерівній поверхні на великих швидкостях. Тому байк підійде райдерам з вагою до 100 кг.

АМОРТИЗАЦІЙНА ВИЛКА ЗГЛАДЖУЄ НЕРІВНОСТІ ДОРОГИ

Амортизаційна пружинно-recreation вилка SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск знижує ударну силу на велосипедиста, знижує гальмуючий ефект від нерівностей дороги.

Ви відчуєте комфортну їзду по будь-якому покриттю і бездоріжжю на більш маневреному в управлінні велосипеді.

Оптимальний хід вилки 100 мм велосипеда дає можливість долати великі перешкоди, гасити сильні удари, розвивати велику швидкість на трамплінах, мати зручну посадку при швидкісних спусках.

Завдяки передній і задній амортизації даний двопідвіс характеризується відмінною курсовою стійкістю на будь-яких швидкостях.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель ATOM 26
Номер моделі 148451
Розмір коліс 26'
Вага
Розмір рами 18'
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гірський / 2-х підвіс
Кількість швидкостей 21
Рама Сталь
Вилка З амортизацією
Манетка ліва SAIGUAN KD-76-3SI
Манетка права SAIGUAN KD-76-7SI
Задній перемикач SAIGUAN RD-HG-500A
Передній перемикач SAIGUAN FD-QD-500A
Касета / Тріскачка Тріскачка
Гальма передні Дисковий 160 мм YX-DB01F
Гальма задні Дисковий 160 мм YX-DB01R
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм, картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм алюміній
Гріпси ПВХ 125 мм
Гальмівні ручки Інтегровані в ручки перемикання швидкостей
Тросики Передній — 930мм, задній — 1650мм
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи з зачепами на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 28,6х300ммх1,2T
Підсідельний затискач Алюміній квік
Крила Немає в комплекті
Підніжка Складана
Дзвінок Немає в комплекті
Світловідбивачі Передній - білий / задній - червоний
Багажник Немає в комплекті
ЛЕГКІ І МАНЕВРЕНІ КОЛЕСА

Велосипед SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск укомплектований двостінними ободами з алюмінієвого сплаву. Такі диски володіють збільшеною міцністю і легкістю і підходять для будь-якого стилю катання, дозволяють розвивати високі швидкості.

Покришки розміром 26×2,1 з універсальним високим протектором забезпечують впевнене управління, як на асфальті, так і в умовах бездоріжжя. Вони володіють відмінним зчепленням з дорогою і чудовою амортизацією для комфортної та безпечної їзди.

Втулки на колесах з волого - і пилу, мають посилений фланець і гарантують відмінний накат.

Максимальна простота і ремонтопридатність коліс 26' робить їх ідеальними для звичайного велосипеда на кожен день. До того ж запчастини на них (камери, покришки, спиці, ободи) можна знайти майже в будь-якому веломагазині.

ШВИДКЕ І ТОЧНЕ ПЕРЕМИКАННЯ ШВИДКОСТЕЙ

Гарантією задоволення від поїздки на SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск і безпеки велосипеда виступає трансмісія на 21 передачу.

Задні перемикачі та важелі-манетка забезпечують швидке і точне перемикання швидкості. Висока надійність і зносостійкість моноблока дає можливість їздити за будь-яким типом покриття: від рівної траси до польовою ґрунтовки.

Така система буде працездатною практично в будь-яких умовах: в дощ, так і в бруд. Вона виключає мимовільне переключення, особливо у випадку сильної тряски, коли ви міцно тримайте кермо.

ВИСОКИЙ КОНТРОЛЬ ГАЛЬМІВНОГО ЗУСИЛЛЯ

Дискові механічні гальма на SPARK ATOM 26' 18 ст.' ам.2 диск з діаметром ротора 160 мм забезпечують безпечну їзду і короткий гальмівний шлях навіть на мокрій дорозі.

Поїздки ніколи не будуть залежати від погодних умов. Ви можете бути впевнені у високій ефективності гальмування і не турбуватися про стан обода колеса. Дискові гальма володіють високою зносостійкістю і не вимагають постійного обслуговування і настройки.

Крім того, механічні дискові гальма ви можете відремонтувати в польових умовах, звичайно, якщо не пошкоджені життєво важливі їх частини.

КОМФОРТ ПІД ЧАС ЇЗДИ

Широке сідло середньої жорсткості 26' 18 ст.' ам.2 диск забезпечує зручну посадку і комфортну їзду. Звужений носик і крила спеціальної форми не натирають внутрішню поверхню стегон і дозволяють легко переміщатися вперед-назад при їзді.

Зручне сідло гарантує відсутність втоми навіть після тривалого заїзду.

Пластикові легкознімні крила характеризуються продуманої геометрії. Вони забезпечують ефективне відведення води, направляючи її вниз або викидаючи в бік від велосипедиста.

Характеристики Велосипед SPARK ATOM 18 (колеса 26', сталева рама - 18') Розмір рами
  • 18'
Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Різнобарвний
Кількість швидкостей
  • 21
Spark
p322853482
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.