Велосипед GT Racer M-2508S 26' 19' 2021 Blue (M-2508S Blue)

3 870 грн
С НДС
Велосипед GT Racer M-2508S 26' 19' 2021 Blue (M-2508S Blue) Велосипед GT RACER M-2508S – це новинка, випущена в 2021 році. Модель відмінно підходить для прогулянок, тривалих виїздів на природу.
Количество

Велосипед GT Racer M-2508S 26' 19' 2021 Blue (M-2508S Blue)

Велосипед GT RACER M-2508S – це новинка, випущена в 2021 році. Модель відмінно підходить для прогулянок, тривалих виїздів на природу. На такому велосипеді можна комфортно почувати себе як на асфальтованому покритті, так і на грунтовій дорозі. Потрібно відзначити і сучасний дизайн виробу.

Сталева рама успішно поєднує невелику вагу і високу міцність. Механічні дискові гальма забезпечують швидку зупинку, незалежно від швидкості пересування. Вони відмінно працюють при будь-яких погодних умовах, а попадання пилу і бруду практично не впливає на якість їх функціонування. Ще один плюс даної гальмівної системи в тому, що вона не зношує обід, і дає можливість користуватися широкими покришками.

Дана модель засоби пересування має 21 швидкість. Це корисно, якщо ви плануєте пересуватися не тільки по рівній дорозі, але і на спусках і підйомах. Така кількість швидкостей забезпечить рівномірний натяг ланцюга, незалежно від умов поїздки і збалансує м'язове зусилля.

Амортизація Хардтрейл забезпечує плавне пересування навіть по нерівній дорозі. Також, це допомагає швидкому і впевненого старту з місця, а під час обертання педалей немає розгойдування, яка заважає підтримці рівноваги. Міцна і жорстка рама запобігає торсіонні зміщення в задньому трикутнику.

Сідло МТВ створено з урахуванням анатомічних особливостей тіла, тому пересування буде максимально комфортним. Верхня частина покрита зносостійким вінілом. Сталеві рамки і ергономічна виїмка також продовжують термін служби сідла.

Передній, задній перемикач швидкості і тріскачка, які встановлені в даній моделі, створені японським брендом Shimano. Він зарекомендував себе як надійний виробник. Деталі, створені ним, зараз використовуються в багатьох велосипедах середнього і високого рівня.

Пряме кермо зі сталі кріпиться приблизно на рівні сідла. Завдяки цьому тулуб велосипедиста знаходиться під кутом 45°, що забезпечує хороший огляд і знижує навантаження на хребет. Цей кермо можна назвати універсальним, тому що їм зручно маневрувати як в місті, так і на вузьких ґрунтових стежках.

Надійна підніжка допомагає припаркувати транспортний засіб практично в будь-якому місці, заощадивши простір. Педалі зроблені з міцного пластика, завдяки чому їх довгий термін служби навіть при постійній експлуатації. Особлива будова педалі забезпечує якісний зачіп зі ступень, запобігаючи її падіння під час їзди.

В цілому конструкція велосипеда GT RACER M-2508S нескладна, що спрощує процес експлуатації і ремонту. Вона підходить і для чоловіків, і для жінок зріст від 165 до 185 см і вагою не більше 90 кг.

Характеристики Велосипед GT Racer M-2508S 26' 19' 2021 Blue (M-2508S Blue) Колір
  • Синій
Додаткові характеристики
  • Максимальный вес велосипедиста: 90 кг
Комплектація
  • Велосипед, подножка (опорная стойка), крылья на колеса, паспорт, упаковка.
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 12 місяців
GT RACER
p309131018
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.