Велосипед SPARK RIDE ROMB V. 21 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

4 808 грн
С НДС
Велосипед SPARK RIDE ROMB V. 21 18 (колеса 26', сталева рама - 18') МІЦНА СТАЛЕВА РАМА Сталева рама SPARK RIDE ROMB V.
Количество

Велосипед SPARK RIDE ROMB V. 21 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

МІЦНА СТАЛЕВА РАМА

Сталева рама SPARK RIDE ROMB V. 21 26' 18 ст.' володіє підвищеними характеристиками міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і при цьому захистить від корозії.

А в разі поломки таку раму можна відремонтувати за допомогою звичайного зварювального апарату, який можна знайти в будь-якій майстерні для ремонту автомобілів.

Геометрія рами дорожня, тому їздити на такій рамі буде комфортно протягом тривалого часу. Велосипед випускається з рамою 18', яка розрахована на ріст велосипедиста від 167 до 178 див.

ПРАКТИЧНА РИГИДНАЯ ВИЛКА

На SPARK RIDE ROMB V. 21 26' 18 ст.' встановлена жорстка (ригидная) вилка, що працює в будь-яких погодних умовах і не вимагає технічного обслуговування. Вона забезпечує швидкий розгін на хорошій дорозі, підтримання високої швидкості і відмінні експлуатаційні якості.

Взимку жорсткі вилки особливо популярні: матеріал не ламається, не всихає, масло не замерзає, як це може трапитися з амортизаційною вилкою.

ЛЕГКІ І МАНЕВРЕНІ КОЛЕСА

Велосипед SPARK RIDE ROMB V. 21 26' 18 ст.' укомплектований двостінними ободами з алюмінієвого сплаву. Такі диски володіють збільшеною міцністю і легкістю і підходять для будь-якого стилю катання, дозволяють розвивати високі швидкості.

Покришки розміром 26×2,1 з універсальним високим протектором забезпечують впевнене управління, як на асфальті, так і в умовах бездоріжжя. Вони володіють відмінним зчепленням.

Максимальна простота і ремонтопридатність коліс 26' робить їх ідеальними для звичайного велосипеда на кожен день. До того ж запчастини на них (камери, покришки, спиці, ободи) можна знайти майже в будь-якому веломагазині.

ШВИДКЕ І ТОЧНЕ ПЕРЕМИКАННЯ ШВИДКОСТЕЙ

Гарантією задоволення від поїздки на SPARK RIDE ROMB V. 21 26' 18 ст. і безпеки велосипеда виступає трансмісія на 21 передачу.

Задні перемикачі та важелі-манетка забезпечують швидке і точне перемикання швидкості. Висока надійність і зносостійкість моноблока дає можливість їздити за будь-яким типом покриття: від рівної траси до польовою ґрунтовки.

Така система буде працездатною практично в будь-яких умовах: в дощ, так і в бруд. Вона виключає мимовільне переключення, особливо у випадку сильної тряски, коли ви міцно тримайте кермо.

ВИСОКИЙ КОНТРОЛЬ ГАЛЬМІВНОГО ЗУСИЛЛЯ

Для надійного керування швидкістю і забезпечення безпеки на обидва колеса байка SPARK RIDE ROMB V. 21 26' ст18' встановлені гальма. Вони зупиняють велосипед, стискаючи гальмівними колодками обіддя. За рахунок великої площі гальмівних колодок досягається хороше гальмівне зусилля.

Ободні гальма прості в обслуговуванні, доступні за ціною, що володіють низькою вагою і характеризуються сумісністю запчастин.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель RIDE ROMB V. 21 18
Номер моделі 148529
Розмір коліс 26''
Вага
Розмір рами 18''
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гібрид
Кількість швидкостей 18
Рама Сталь
Вилка Жорстка
Манетка ліва SAIGUAN
Манетка права SAIGUAN
Задній перемикач SAIGUAN
Передній перемикач SAIGUAN
Касета / Тріскачка Тріскачка
Гальма передні V-brake
Гальма задні V-brake
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм, картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм алюміній
Гріпси ПВХ 125 мм
Гальмівні ручки Інтегровані в ручки перемикання швидкостей
Тросики
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи з зачепами на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 28,6х250ммх1,2T
Підсідельний затискач Алюміній квік
Крила Немає в комплекті
Підніжка Складана
Дзвінок Немає в комплекті
Світловідбивачі Передній - білий / задній - червоний
Багажник Немає в комплекті
КОМФОРТ ПІД ЧАС ЇЗДИ

Широке сідло середньої жорсткості на SPARK RIDE ROMB V. 21 26' 18 ст.' забезпечує зручну посадку і комфортну їзду. Звужений носик і крила спеціальної форми не натирають внутрішню поверхню стегон і дозволяють легко переміщатися вперед-назад при їзді.

Зручне сідло гарантує відсутність втоми навіть після тривалого заїзду.

Пластикові легкознімні крила характеризуються продуманої геометрії. Вони забезпечують ефективне відведення води, направляючи її вниз або викидаючи в бік від велосипедиста.

Захисні ріжки дають можливість періодично міняти хват рук на кермі. Це дозволяє розвантажувати м'язи зап'ястя, рук, спини і менше втомлюватися. Ви можете бути впевнені в захисті тильного боку кисті при ударі об стіну, дерево і т. п.

У далекій поїздці буде затребуваною велосипедна фляга. Вона надійно закріплена у флягодержателе. Зручність її використання забезпечує дозатор для пиття.

Характеристики Велосипед SPARK RIDE ROMB V. 21 18 (колеса 26', сталева рама - 18') Розмір рами
  • 18'
Клас
  • Шосейний
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Синій
Кількість швидкостей
  • 18
Spark
p322853335
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.