Велосипед SPARK INTRUDER 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

5 546 грн
С НДС
Велосипед SPARK INTRUDER 18 (колеса 26', сталева рама - 18') SPARK INTRUDER 26' 18 ст.' — універсальний велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити і по асфальту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних поїздок на роботу і для далеких вилазок на природу.
Количество

Велосипед SPARK INTRUDER 18 (колеса 26', сталева рама - 18')

SPARK INTRUDER 26' 18 ст.' — універсальний велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити і по асфальту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних поїздок на роботу і для далеких вилазок на природу.

Європейська якість матеріалів і збірки, круті ходові характеристики, чітка керованість в будь-яких умовах, багата комплектація, різноманітна колірна гамма і невисока ціна — все це робить INTRUDER 26' 18 ст.' привабливим для байкерів будь-якого віку і комплекції.

Надійна міцна сталева рама

В основі конструкції INTRUDER 26' 18 ст.' надійна і легка зварна рама з труб змінного перерізу. Труби з високоміцної легованої сталі добре тримають підвищені навантаження — можна сміливо їхати по місцевості зі складним рельєфом.

Завдяки пружності сталі рама успішно гасить дрібні вібрації і протистоїть ударам. На крутих поворотах сталева рама злегка скручується, теж пружно, даючи можливість колесам прийняти оптимальне положення.

Керованість і стійкість велосипеда бездоганні і на високих швидкостях, і на малих, і на шосе, і на поганій дорозі.

Рама INTRUDER не тільки надійна, але і зручна: з нею дуже комфортно в довгих поїздках. А наявність трьох типорозмірів рам дозволяє вибрати підходящу по зростанню байкера. На INTRUDER 26' 18 ст.' встановлена рама заввишки 18' — для велосипедистів зростом від 160 см і вище. Ще є рами 15'.

На відміну від більш дорогої алюмінієвої рами, сталева рама легко ремонтується у разі деформації або поломки. Міцна, якісна, і в той же час стильний і красивий фарбування рами надійно оберігає її від корозії.

Тому при дбайливої експлуатації і своєчасному догляді така сталева рама прослужить багато років.

Жорстка (ригидная) передня вилка

Так як сталева рама має амортизуючими властивостями, на INTRUDER 26' 18 ст.' стало можливим встановити жорстку (ригидную) виделку. Такі вилки міцні, невибагливі, прості в обслуговуванні, стабільні по висоті, зовсім не бояться бруду.

А головне, вони значно легше, ніж виделки з активною амортизацією. Це відчутно покращує динаміку велосипеда і робить управління максимально чуйним, «гострим»: можна керувати з ювелірною точністю.

Зручний кермо «ластівка»

Перекладина керма також з високоміцної легованої сталі, має ергономічну форму «ластівка». Ширина керма 680 мм, а отже, керувати цим велосипедом легко і зручно на будь-якій швидкості і дорозі.

На кермі розташовані ручки перемикання швидкостей «грип-шифт». Вони об'єднують в собі ергономічну рукоятку і перемикач передач. Поряд з перемикачами — алюмінієві важелі передніх і задніх гальм.

У стандартну комплектацію байка INTRUDER 26' 18 ст.' входять прямі 'ріжки', які служать для захисту рук велосипедиста. До того ж вони дозволяють змінювати хват керма для зниження втоми рук в тривалих поїздках. Звичайно ж, є велозвонок для безпеки руху.

Колеса з широкими шинами і універсальним протектором

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель INTRUDER 18
Номер моделі 148489
Розмір коліс 26'
Вага
Розмір рами 18''
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гібрид
Кількість швидкостей 18
Рама Сталева
Вилка Жорстка
Манетка ліва Грип-шифты SSYY-04B
Манетка права Грип-шифты SSYY-04B
Задній перемикач
Передній перемикач
Касета / Тріскачка Тріскачка
Гальма передні V-brake, сталь, висота/довжина - 110 мм, колодки - метал 55 мм
Гальма задні V-brake
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм , картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм
Гріпси 120 мм гумові + алюмінієві ріжки
Гальмівні ручки 3-х пальцеві, легкий алюміній з нейлоновою кошиком під V-br, WCF-11
Тросики Передній - 670мм, задній - 1350мм
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня ANTAI 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня ANTAI 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 25,4х250*1,2 Т з лінією безпеки, сталь
Підсідельний затискач Алюмінієвий квік
Крила Немає в комплекті
Підніжка Складана
Дзвінок Чорний
Світловідбивачі Передній - білий / задній - червоний, на колесах - білий
Багажник Чорний

INTRUDER 26' 18 ст.' створений для руху по будь-яких дорогах і по бездоріжжю. Його міцні колеса діаметром 26' мають двохстінний алюмінієвий обід, з'єднаний з втулками набором сталевих спиць.

У поєднанні з широкими пневматичними покришками, в складі яких не менше 30% гуми, отримуємо прекрасні амортизуючі та протиударні властивості. І при цьому — високу поперечну жорсткість і стійкість до бічних навантажень. Тобто навіть при русі по пересіченій місцевості можна не боятися освіти «вісімок» або «яйця».

Насипні шарикопідшипники у втулках і універсальний протектор з високим профілем забезпечують відмінний накат по асфальту і надійне зчеплення при русі по грунтовій поверхні.

Ефективні дискові гальма

Для надійного керування швидкістю і забезпечення безпеки на обидва колеса байка INTRUDER 26' 18 ст.' встановлені гальма. Вони зупиняють велосипед, стискаючи гальмівними колодками обода. За рахунок великої площі гальмівних колодок досягається хороше гальмівне зусилля і модуляція.

Приводи гальм механічні: вони прості в обслуговуванні, доступні за ціною, мають низьку вагу і характеризуються сумісністю запчастин.

Надійна, легко керована трансмісія:

Для того, щоб велосипед їхав, райдеру потрібно крутити педалі. Щоб менше втомлюватися і довше кататися, насолоджуючись комфортною їздою, важливо завжди мати можливість вибору самої легкої навантаження.

Трансмісія INTRUDER 26' 18 ст.' забезпечує простий і швидкий вибір з 21 (двадцяти однієї) передачі. Це легко перекриває всі можливі варіанти їзди на байку — від заїзду на крутий гірський підйом до стрімкого руху по гладкому шосе.

Сучасні перемикачі швидкостей «грип-шифт» дуже зручні і забезпечують миттєве перемикання. Вони ідеальні для прогулянкового стилю катання, добре працюють і в активному стилі.

Фактично, можна проскочити весь діапазон одним рухом руки, як вгору, так і вниз. При цьому для перемикання немає потреби знімати руки з рукоятки керма, але навіть просто змінювати їх положення.

Рекомендація: для продовження терміну служби перемикачів слід утримуватися від надміру агресивної манери перемикання.

Педальний вузол INTRUDER 26' 18 ст.' володіє добре продуманою конструкцією, що забезпечує максимальну зручність і безпеку. Система шатунів оснащена пластиковим захистом, що виключає попадання частин одягу велосипедиста в ланцюг. Педалі пластикові, полегшені, на підшипниках кочення.

Каретка, як і втулки коліс, з насипними шарикопідшипниками. За навантажувальними властивостями насипні підшипники не поступаються підшипників-картриджів, а ось за ресурсу відчутно перевершують, за умови своєчасного технічного обслуговування.

Розширена оснащення і комплектація

На відміну від багатьох велосипедів, SPARK INTRUDER 26' ст18' володіє прекрасною базовою комплектацією.

  • Сідло МТВ встановлено на довгому подседельном штирі з алюмінієвим підсідельним затискач для швидкого регулювання висоти.
  • Повнорозмірні стаціонарні передні і задні металеві брудозахисні крила забезпечують максимальний захист від бризок і летить з-під коліс бруду.
  • Велобагажник для перевезення речей або вантажів на велосипеді.
  • Зручна відкидна стоянкова підніжка надійно утримує байк у вертикальному положенні.
  • Світловідбивачі на колесах, на кермі і на подседельном штирі роблять INTRUDER 26' добре помітним у темний час доби для автомобілістів.
  • Ну і вже згадані раніше «ріжки» на кермі і велозвонок також забезпечують комфорт і безпеку.

Тобто вже встановлено і входить в ціну майже все, що необхідно для комфортної та безпечної їзди на велосипеді.

Загалом, вибираючи SPARK INTRUDER 26' ст. 18', ви отримуєте універсальний, простий, якісний, але недорогий велосипед, придатний на всі випадки життя. Без сумніву, INTRUDER принесе вам багато радості, прекрасних вражень від поїздок, ну і, звичайно ж, міцного здоров'я.

Характеристики Велосипед SPARK INTRUDER 18 (колеса 26', сталева рама - 18') Розмір рами
  • 18'
Клас
  • Міський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Чорний
Кількість швидкостей
  • 18
Spark
p322853506
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.