Велосипед SPARK FIGHTER 19 (колеса - 29'', сталева рама - 19'')

6 208 грн
С НДС
Велосипед SPARK FIGHTER 19 (колеса - 29'', сталева рама - 19'') міцна сталева рама Сталева рама SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ має підвищені характеристики міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і захистить від корозії.
Количество

Велосипед SPARK FIGHTER 19 (колеса - 29'', сталева рама - 19'')

міцна сталева рама

Сталева рама SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ має підвищені характеристики міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і захистить від корозії.

А у разі поломки таку раму можна відремонтувати за допомогою звичайного зварювального апарату, який можна знайти у будь-якій майстерні для ремонту автомобілів.

Геометрія рами гірська, тому їздити на такій рамі буде комфортно як по бездоріжжю, так і по асфальтовому покриттю протягом тривалого часу. Велосипед випускається з рамою 19″, яка розрахована на зростання велосипедиста від 172 до 180 см.

Амортизаційна вилка згладжує нерівності дороги

Амортизаційна пружинно-еластомерна вилка SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ знижує ударну силу на велосипедиста, знижує гальмуючий ефект від нерівностей дороги. Ви відчуєте комфортну їзду по будь-якому покриттю та бездоріжжю на більш маневреному в управлінні велосипеді.

Оптимальний хід вилки 100 мм велосипеда дозволяє долати більші перешкоди, гасити сильні удари, розвивати велику швидкість на трамплінах, мати зручну посадку при швидкісних спусках.

ЛЕГКІ ТА МАНЕВРЕНІ КОЛЕСА

Велосипед SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ укомплектований двостінними шпалерами з алюмінієвого сплаву. Такі обіддя мають збільшену міцність і легкість і підходять для будь-якого стилю катання, дозволяють розвивати високі швидкості.

Покришки розміром 29×2,1 з універсальним високим протектором забезпечують впевнене керування як на асфальті, так і в умовах бездоріжжя. Вони мають відмінне зчеплення з дорогою і чудовою амортизацією для комфортної та безпечної їзди.

Втулки на колесах з волого- та пилозахисту мають посилений фланець і гарантують відмінний накат.

29-дюймові колеса краще і швидше котяться по нерівностях через менший кут атаки при контакті з перешкодами. Колеса 29″ у поєднанні з вагою допомагають підвищити стійкість та швидкість при спуску.

ПРОСТА ТА ЗРОЗУМОВАНА РЕГУЛЮВАННЯ ШВИДКОСТІ

Гарантією задоволення від поїздки на SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ та безпеки велосипеда виступає перемикач на 21 передачу. Це варіант шосейного та гірського велосипеда.

Перемикач грипшифт - дуже зручна, зрозуміла і проста в процесі перемикання, ніж звичайна модель, модель. Процес перемикання відбувається за допомогою всієї долоні, що досить легко та зручно. Підвищувати та знижувати передачі можна відразу на кілька рівнів.

При цьому поїздки стають безпечнішими, а для розвитку майстерності залишається багато можливостей.

ВИСОКИЙ КОНТРОЛЬ ГАЛЬМОВОГО ЗУСИЛЛЯ

Дискові механічні гальма на SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ з діаметром ротора 160 мм забезпечують безпечну їзду та короткий гальмівний шлях навіть на мокрій дорозі.

Поїздки ніколи не залежатимуть від погодних умов. Ви можете бути впевнені у високій ефективності гальмування та не турбуватися про стан обода колеса. Дискові гальма мають високу зносостійкість і не вимагають постійного обслуговування та налаштування.

Крім того, механічні дискові гальма можна відремонтувати в польових умовах, звичайно, якщо не пошкоджені життєво важливі їх частини.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель FIGHTER 19
Номер моделі 148477
Розмір коліс 29'
Вага
Розмір рами 19''
Формат постачання В упаковці зібраний на 80%
Тип велосипеда Гірський / MTB
Кількість швидкостей 18
Рама Сталева
Виделка Амортизаційна
Манетка ліва Грип-шифти SSYY-04B
Манетка права Грип-шифти SSYY-04B
Задній перемикач
Передній перемикач
Касета / Тріскачка Тріскання
Гальмо переднє Дисковий 160 мм
Гальмо заднє Дисковий 160 мм
Рульова колонка Напівінтегрована, безрізьбова
Каретка 68х120 мм, картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм
Грипси 120 мм гумові + алюмінієві ріжки
Гальмівні ручки 3-х пальцеві, легкий алюміній з нейлоновим кошиком під V-br, WCF-11
Тросики Передній – 670мм, задній - 1350мм
Шатуни Сталь, захист від влучення одягу (24х34х42T, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи на промисловому підшипнику, рефлектор.
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня ANTAI 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня ANTAI 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Обіддя Алюміній 2-х стінний 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 25,4х250*1,2Т з лінією безпеки, сталь
Підсідельний затискач Алюмінієвий квік
Крила Пластикове чорне
Підніжка Складна
Дзвінок Чорний
Світловідбивачі Передній – білий/задній – червоний, на колесах – білий
Багажник Немає у комплекті
КОМФОРТ ПІД ЧАС ЇЗДИ

Широке сідло середнього ступеня жорсткості SPARK FIGHTER 29″ ст.19″ забезпечує зручну посадку та комфортну їзду. Звужений носик і крила спеціальної форми не натирають внутрішню поверхню стегон і дозволяють легко пересуватися вперед-назад при їзді.

Зручне сідло гарантує відсутність утоми навіть після тривалого заїзду.

Пластикові легкознімні крила характеризуються продуманою геометрією. Вони забезпечують ефективне відведення води, спрямовуючи її вниз або викидаючи убік від велосипедиста.

Захисні ріжки дозволяють періодично змінювати хват рук на кермі. Це дозволяє розвантажувати м'язи зап'ясть, рук, спини та менше втомлюватися. Ви можете бути впевнені у захисті тильного боку кисті при ударі об стіну, дерево тощо.

Дзвінок на кермі є додатковим засобом забезпечення особистої безпеки на дорозі.

Характеристики Велосипед SPARK FIGHTER 19 (колеса - 29'', сталева рама - 19'') Розмір рами
  • 19'
Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 29'
Колір
  • Чорний
Кількість швидкостей
  • 18
Spark
p322853380
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.