Велосипед SPARK AVENGER 19 (колеса 29', сталева рама - 19')

5 944 грн
С НДС
Велосипед SPARK AVENGER 19 (колеса 29', сталева рама - 19') МІЦНА СТАЛЕВА РАМА Сталева рама SPARK AVENGER 29' 19 ст.' володіє підвищеними характеристиками міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і при цьому захистить від корозії.
Количество

Велосипед SPARK AVENGER 19 (колеса 29', сталева рама - 19')

МІЦНА СТАЛЕВА РАМА

Сталева рама SPARK AVENGER 29' 19 ст.' володіє підвищеними характеристиками міцності. Надійне лакофарбове покриття, стійке до подряпин і сколів, надовго збереже привабливий зовнішній вигляд і при цьому захистить від корозії. А в разі поломки таку раму можна відремонтувати за допомогою звичайного зварювального апарату, який можна знайти в будь-якій майстерні для ремонту автомобілів.

Геометрія рами дорожня, тому їздити на такій рамі буде комфортно протягом тривалого часу. Велосипед випускається з рамою 19', яка розрахована на ріст велосипедиста від 172 до 180 см.

ПРАКТИЧНА РИГИДНАЯ ВИЛКА

На SPARK AVENGER 29' ст19' встановлена жорстка (ригидная) вилка, що працює в будь-яких погодних умовах і не вимагає технічного обслуговування. Вона забезпечує швидкий розгін на хорошій дорозі, підтримання високої швидкості і відмінні експлуатаційні якості. Взимку жорсткі вилки особливо популярні: матеріал не ламається, не всихає, масло не замерзає, як це може трапитися з амортизаційною вилкою.

ЛЕГКІ І МАНЕВРЕНІ КОЛЕСА

Велосипед SPARK AVENGER 29' 19 ст.' укомплектований двостінними ободами з алюмінієвого сплаву. Такі диски володіють збільшеною міцністю і легкістю і підходять для будь-якого стилю катання, дозволяють розвивати високі швидкості. Покришки розміром 29×2,1 з універсальним високим протектором забезпечують впевнене управління, як на асфальті, так і в умовах бездоріжжя. Вони володіють відмінним зчепленням з дорогою і чудовою амортизацією для комфортної та безпечної їзди.

29-дюймові колеса краще і швидше котяться по нерівностях з-за меншого кута атаки при контакті з перешкодами. Колеса 29' в поєднанні з вагою допомагають підвищити стійкість і швидкість при спуску.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель AVENGER 19
Номер моделі 148486
Розмір коліс 29'
Вага
Розмір рами 19''
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гібрид
Кількість швидкостей 18
Рама Сталева
Вилка Жорстка
Манетка ліва Грип-шифты SSYY-04B
Манетка права Грип-шифты SSYY-04B
Задній перемикач
Передній перемикач
Касета / Тріскачка Тріскачка
Гальма передні V-brake
Гальма задні V-brake
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм , картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм
Гріпси 120 мм гумові + алюмінієві ріжки
Гальмівні ручки 3-х пальцеві, легкий алюміній з нейлоновою кошиком під V-br, WCF-11
Тросики
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня ANTAI 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня ANTAI 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 25,4х250*1,2 Т з лінією безпеки, сталь
Підсідельний затискач Алюмінієвий квік
Крила Немає в комлекті
Підніжка Складана
Дзвінок Немає в комлекті
Світловідбивачі Передній - білий / задній - червоний
Багажник Немає в комплекті
ПРОСТА І ЗРОЗУМІЛА РЕГУЛЮВАННЯ ШВИДКОСТІ

Гарантією задоволення від поїздки на SPARK AVENGER 29' 19 ст. і безпеки велосипеда виступає перемикач на 21 передачу. Це варіант шосейного і гірського велосипеда.

Перемикач грипшифт — дуже зручна, зрозуміла і проста в процесі перемикання, ніж звичайна манетка, модель. Процес перемикання відбувається з допомогою всієї долоні, що досить легко і зручно. Підвищувати і знижувати передачі можна відразу на кілька рівнів. При цьому поїздки стають безпечнішими, а для розвитку майстерності залишається багато можливостей.

ВИСОКИЙ КОНТРОЛЬ ГАЛЬМІВНОГО ЗУСИЛЛЯ

Для надійного керування швидкістю і забезпечення безпеки на обидва колеса байка SPARK AVENGER 29' 19 ст.' встановлені гальма. Вони зупиняють велосипед, стискаючи гальмівними колодками обіддя. За рахунок великої площі гальмівних колодок досягається хороше гальмівне зусилля.

Ободні гальма прості в обслуговуванні, доступні за ціною, що володіють низькою вагою і характеризуються сумісністю запчастин.

КОМФОРТ ПІД ЧАС ЇЗДИ

Широкое седло средней степени жесткости на SPARK AVENGER 29″ ст.19″ обеспечивает удобную посадку и комфортную езду. Зауженный носик и крылья специальной формы не натирают внутреннюю поверхность бедер и позволяют легко перемещаться вперед-назад при езде. Удобное седло гарантирует отсутствие усталости даже после длительного заезда.

Полноразмерные металлические крылья обеспечивают максимальную защиту от брызг и летящей из-под колес грязи. Они крепятся винтами на стационарные крепежные места.

Захисні ріжки дають можливість періодично міняти хват рук на кермі. Це дозволяє розвантажувати м'язи зап'ястя, рук, спини і менше втомлюватися. Ви можете бути впевнені в захисті тильного боку кисті при ударі об стіну, дерево і т. п. Дзвінок на кермі є додатковим засобом забезпечення особистої безпеки на дорозі.

Характеристики Велосипед SPARK AVENGER 19 (колеса 29', сталева рама - 19') Розмір рами
  • 19'
Клас
  • Міський
Діаметр коліс
  • 29'
Колір
  • Червоний
Кількість швидкостей
  • 18
Spark
p322853419
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.