Велосипед BMX Crosser 20 дюймів BLUE

7 001 грн
С НДС
Велосипед BMX Crosser 20 дюймів BLUE Bmx - не просто велосипед і він точно не залишиться без уваги від любителів трюків і просто тих, хто любить спорт. У bmx низька рама, невеликі колеса (20 дюймів - приблизно 50 см).
Количество

Велосипед BMX Crosser 20 дюймів BLUE

Bmx - не просто велосипед і він точно не залишиться без уваги від любителів трюків і просто тих, хто любить спорт. У bmx низька рама, невеликі колеса (20 дюймів - приблизно 50 см). Маленький розмір велосипедів bmx означає високу маневреність, а велике передавальне відношення зірок – велику швидкість. особливі велосипеди, які спочатку були призначені для дітей мотогонщиків, щоб відпрацьовувати трюки, подібні до мотокросу. BMX-велосипеди характеризуються міцними колесами та пегами.
Тут відсутні перемикачі швидкостей. Зусилля регулювання мінімальні. Байк – швидкий і легкий у їзді, досить «живуч», є ідеальною моделлю для дитячої та підліткової аудиторії.


Покришки широкі з товстими міцними стінками, щоб витримати тертя об грані під час ковзання. Промислові підшипники не контактують із зовнішнім середовищем, не забиваються пилом, тому не вимагають обслуговування та довше служать. Кермо прокручується на 360 °, що дозволяє виконувати трюки в повітрі. Велосипед бмікс від crosser яскравий і стильний, ідеально підійде для початківців.


У комплектацію також входить вилка сталева конусного типу, алюмінієвий винос керма, гальмівна система U-brake, кермові чаші від Neco, пеги та багато іншого, що забезпечить комфортне та безпечне катання. Цей одношвидкісний велосипед досить міцний та гідно витримає будь-які специфічні гонки та трюкове катання. Розмір його порівняно невеликий, наявність широкого керма з кросбаром (спеціальна перекладина) зніме навантаження з рук під час їзди.

Характеристики Велосипед BMX Crosser 20 дюймів BLUE Клас
  • BMX
  • Екстремальний
Діаметр коліс
  • 20'
Колір
  • Синій
Матеріал рами
  • Сталь
Гарантія
  • 6 місяців
Crosser
p299086823
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.