Велосипед складаний Kerambit 20' / рама 17' темно-синій (K2021TS)

8 550 грн
С НДС
Велосипед складаний Kerambit 20' / рама 17' темно-синій (K2021TS) Стильний та яскравий складаний велосипед Kerambit . Кріплення переднього колеса: Ексцентрик.
Количество

Велосипед складаний Kerambit 20' / рама 17' темно-синій (K2021TS)

Стильний та яскравий складаний велосипед Kerambit .

Кріплення переднього колеса: Ексцентрик. Гальма: Tongli, механічні дискові.

Стильний та яскравий складаний велосипед Kerambit .

Кріплення переднього колеса: Ексцентрик. Гальма: Tongli, механічні дискові.


Складаний велосипед виглядає стильно та естетично, він незамінний для пересування по місту, катання з друзями або як заміна громадському транспорту. Такий байк підійде як чоловікам, так і дівчатам, які віддають перевагу простому, безпечному і комфортному руху міськими вулицями.


Переваги складаного велосипеда

Купити складний велосипед рекомендують тим, хто обмежений у місці його зберігання, але прагне кататися та використовувати байк як повноцінний особистий транспорт. Складні моделі підкорили велоспільноту своїми особливостями:




  • Універсальність – розмір коліс та рами дозволяє використовувати один велосипед всією сім'єю,
  • Компактність – зберігати байк у невеликій кімнаті, у кутку офісу, у коморі не складе проблем,
  • Актуальність – сучасне навісне обладнання забезпечує максимально гнучке настроювання велосипеда та комфорт подолання відстаней,
  • Простота транспортування – у складеному стані велосипед легко перевезти у громадському транспорті чи багажнику автомобіля.

Конструктивні особливості рами

Рама велосипеда виконана з легкого та міцного алюмінію, що сприяло мінімальній вазі транспортного засобу. Алюміній не схильний до корозії, тому на цьому велосипеді можна кататися навіть у дощову або снігову погоду. Вузол, відповідальний за складання рами, розрахований на тисячі використань, тому навіть через роки роботи механізм плавно, швидко та без зусиль приведе велосипед до необхідного стану.


Можливість регулювання висоти сидіння та керма дозволяє адаптувати велосипед під зріст кожного, хто його використовує. Для тих, хто шукає байк для всієї родини, таке рішення буде оптимальним – його легко налаштувати і для підлітка, і для дорослої людини.


Сталева жорстка вилка добре покаже себе як на асфальтованих ділянках, так і паркових стежках. Відсутність амортизатора допомогла виробнику досягти мінімальної ваги велосипеда близько 9 кілограмів.


Навісне обладнання

Система перемикання швидкостей представлена брендом Shimano. Оригінальний комплект серії Tourney забезпечує ефективне та гнучке налаштування їзди під рельєф та побажання їздока.
Велосипед дозволяє регулювати хід у рамках семи швидкостей, цього достатньо для того, щоб на рівнині розвивати досить високу швидкість, а при піднесенні на піднесення не відчувати дискомфорту.


Колеса та гальмівна система

Незважаючи на відносно невеликий діаметр коліс, лише 20 дюймів, по накату велосипед мало відрізняється від більш габаритних аналогів. Помірний малюнок протектора забезпечує комфортну їзду на рівному асфальті, лісових стежках та неякісному дорожньому покритті. Величезна пляма контакту покришки гарантує стійкість велосипеда.
Наявність механічних дискових гальм сприяє ефективному та безпечному гальмування, в умовах міського потоку цей момент буде важливим для кожного велосипедиста. Дискові гальма, засновані на механіці, – це довговічний та ремонтопридатний вузол, який можна обслуговувати самостійно без використання складних інструментів та звернення до сервісних центрів.
Зручність та комфорт насамперед


Купити складний велосипед буде оптимальним рішенням для пересування містом, прогулянок парками та скверами та недалеких подорожей. З таким байком зміна погоди стане не страшною – коли їхати вулицею некомфортно, велосипед можна провезти у громадському транспорті. Якщо ви побоюєтеся крадіжки, не потрібно паркувати байк біля магазину чи кафе, просто складіть його та візьміть із собою.

Характеристики Велосипед складаний Kerambit 20' / рама 17' темно-синій (K2021TS) Розмір рами
  • 17'
Клас
  • Ригід
  • Складаний
Діаметр коліс
  • 20'
Колір
  • Темно-синій
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 7
Вилка
  • Ригидная, сталь
Задній перемикач швидкостей
  • Shimano Tourney
Покришки
  • Kenda
Кермо
  • Алюминий
Kerambit
p298766383
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.