Велосипед SPARK FORESTER 20 (колеса 26', сталева рама - 20')

5 760 грн
С НДС
Велосипед SPARK FORESTER 20 (колеса 26', сталева рама - 20') SPARK FORESТER 26' 20 ст.' — універсальний велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити і по асфальту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних поїздок на роботу і для далеких вилазок на природу.
Количество

Велосипед SPARK FORESTER 20 (колеса 26', сталева рама - 20')

SPARK FORESТER 26' 20 ст.' — універсальний велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити і по асфальту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних поїздок на роботу і для далеких вилазок на природу.

Європейська якість матеріалів і збірки, круті ходові характеристики, чітка керованість в будь-яких умовах, багата комплектація, різноманітна колірна гамма і невисока ціна — все це робить FORESТER 26' 20 ст.' привабливим для байкерів будь-якого віку і комплекції.

Надійна міцна сталева рама

В основі конструкції FORESTER 26' 20 ст.' надійна і легка зварна рама з труб змінного перерізу. Труби з високоміцної легованої сталі добре тримають підвищені навантаження — можна сміливо їхати по місцевості зі складним рельєфом.

Завдяки пружності сталі рама успішно гасить дрібні вібрації і протистоїть ударам. На крутих поворотах сталева рама злегка скручується, теж пружно, даючи можливість колесам прийняти оптимальне положення.

Керованість і стійкість велосипеда бездоганні і на високих швидкостях, і на малих, і на шосе, і на поганій дорозі.

Рама FORESTER не тільки надійна, але і зручна: з нею дуже комфортно в довгих поїздках. А наявність трьох типорозмірів рам дозволяє вибрати підходящу по зростанню байкера.

На FORESTER 26' 20 ст.' встановлена рама заввишки 20' — для велосипедистів зріст від 180 см і вище. Ще є рами 17' і 19' — можна підібрати одну модель велосипеда для всієї родини.

На відміну від більш дорогої алюмінієвої рами, сталева рама легко ремонтується у разі деформації або поломки. Міцна, якісна, і в той же час стильний і красивий фарбування рами надійно оберігає її від корозії. Тому при дбайливої експлуатації і своєчасному догляді така сталева рама прослужить багато років.

Зручний кермо «ластівка»

Перекладина керма також з високоміцної легованої сталі, має ергономічну форму «ластівка». Ширина керма 680 мм, а отже, керувати цим велосипедом легко і зручно на будь-якій швидкості і дорозі.

На кермі розташовані ручки перемикання швидкостей «грип-шифт». Вони об'єднують в собі ергономічну рукоятку і перемикач передач. Поряд з перемикачами — алюмінієві важелі передніх і задніх гальм.

У стандартну комплектацію байка FORESTER 26' 20 ст.' входять прямі 'ріжки', які служать для захисту рук велосипедиста. До того ж вони дозволяють змінювати хват керма для зниження втоми рук в тривалих поїздках. Звичайно ж, є велозвонок для безпеки руху.

Колеса з широкими шинами і універсальним протектором

FORESTER 26' 20 ст.' створений для руху по будь-яких дорогах і по бездоріжжю. Його міцні колеса діаметром 26' мають двохстінний алюмінієвий обід, з'єднаний з втулками набором сталевих спиць.

Ефективні дискові гальма

Для надійного керування швидкістю і забезпечення безпеки на обидва колеса байка FORESTER 26' 20 ст.' встановлені високоефективні дискові гальма з діаметром ротора 160 мм.

Для дискових гальм абсолютно не важливі ні дорожні, ні погодні умови. Вони завжди спрацьовують однаково швидко і надійно, гарантовано зупиняючи велосипед саме там, де це потрібно.

Приводи гальм механічні: вони надійні, прості в пристрої і не вибагливі в обслуговуванні, добре тримають налаштування, так і ламатися у них практично немає, так що служити вони будуть довго, не вимагаючи при цьому до себе підвищеної уваги.

Надійна, легко керована трансмісія:

Для того щоб велосипед їхав, райдеру потрібно крутити педалі. Щоб менше втомлюватися і довше кататися, насолоджуючись комфортною їздою, важливо завжди мати можливість вибору самої легкої навантаження.

Сучасні перемикачі швидкостей «грип-шифт» дуже зручні і забезпечують миттєве перемикання. Вони ідеальні для прогулянкового стилю катання, добре працюють і в активному стилі.

Фактично, можна проскочити весь діапазон одним рухом руки, як вгору, так і вниз. При цьому для перемикання немає потреби знімати руки з рукоятки керма, але навіть просто змінювати їх положення.

Рекомендація: для продовження терміну служби перемикачів слід утримуватися від надміру агресивної манери перемикання.

Педальний вузол FORESTER 26' ст. 20' володіє добре продуманою конструкцією, що забезпечує максимальну зручність і безпеку. Система шатунів оснащена пластиковим захистом, що виключає попадання частин одягу велосипедиста в ланцюг.

Розширена оснащення і комплектація

На відміну від багатьох велосипедів, SPARK FORESTER 26' ст. 20' володіє прекрасною базовою комплектацією.

Сідло МТВ встановлено на довгому подседельном штирі з алюмінієвим підсідельним затискач для швидкого регулювання висоти.

Швидкознімні передні і задні брудозахисні крила спортивної форми виготовлені з міцного чорного пластика.

Зручна відкидна стоянкова підніжка надійно утримує байк у вертикальному положенні.

Світловідбивачі на колесах, на кермі і на подседельном штирі роблять FORESTER 26' добре помітним у темний час доби для автомобілістів.

Ну і вже згадані раніше «ріжки» на кермі і велозвонок також забезпечують комфорт і безпеку.

Тобто вже встановлено і входить в ціну майже все, що необхідно для комфортної та безпечної їзди на велосипеді.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель FORESTER 20
Номер моделі 148481
Розмір коліс 26'
Вага
Розмір рами 20''
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гібрид
Кількість швидкостей 18
Рама Сталева
Вилка Жорстка
Манетка ліва Грип-шифты SSYY-04B
Манетка права Грип-шифты SSYY-04B
Задній перемикач
Передній перемикач
Касета / Тріскачка Тріскачка
Гальма передні Дисковий 160 мм
Гальма задні Дисковий 160 мм
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм , картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм
Гріпси 120 мм гумові + алюмінієві ріжки
Гальмівні ручки 3-х пальцеві, легкий алюміній з нейлоновою кошиком під V-br, WCF-11
Тросики Передній - 670мм, задній - 1350мм
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня ANTAI 3/8'х100х140х14Gх36H
Втулка задня ANTAI 3/8'130х170х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 25,4х250*1,2 Т з лінією безпеки, сталь
Підсідельний затискач Алюмінієвий квік
Крила Чорне пластикове
Підніжка Складана
Дзвінок Чорний
Світловідбивачі Передній - білий / задній - червоний, на колесах - білий
Багажник Немає в комплекті

Характеристики Велосипед SPARK FORESTER 20 (колеса 26', сталева рама - 20') Розмір рами
  • 20'
Клас
  • Міський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Різнобарвний
Кількість швидкостей
  • 18
Spark
p322853488
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.