Тент SOL Mosquito green (SLT-033.04)

7 487 грн
С НДС
Тент SOL Mosquito green (SLT-033.04) Sol Mosquito - тент має два входи і два великі вікна, що означає відмінну вентиляцію, причому від захисту від комах входи та вікна продубльовані москітною сіткою. Завдяки великому розміру цього намету в ньому легко розміститися велика компанія і можна розмістити велику кількість речей.
Количество

Тент SOL Mosquito green (SLT-033.04)

Sol Mosquito - тент має два входи і два великі вікна, що означає відмінну вентиляцію, причому від захисту від комах входи та вікна продубльовані москітною сіткою.
Завдяки великому розміру цього намету в ньому легко розміститися велика компанія і можна розмістити велику кількість речей.
Максимальна висота намету становить 2,2 м, що дозволяє навіть високій людині стояти на повний зріст.
Ідеально підходить для літнього відпочинку на вулиці, для виїздів на дачу, пікніка, риболовлі. Цей намет добре захистить від жаркого сонця, настирливих комах та невеликого вітру.
Кожна грань намету обладнана протимоскітною сіткою та тканинним захистом від дощу на блискавці (кожна грань окремо зашторюється).
Тент шатра обладнаний спідницею, яка потрібна для захисту від вітру.
Намет зроблений із просоченого спеціальними розчинами матеріалу, що затримує поширення вогню, і є стійким до ультрафіолетового випромінювання і має високу водонепроникність.
Проклеєні шви зовнішньої поверхні продовжать термін експлуатації намету.
Каркас намету виготовлений із довговічних, зручних у використанні та міцних сталевих дуг.
Незважаючи на вагу намету, яка становить 9,8 кг, транспортувати її зручно завдяки тому, що вона складається в сумку-чохол з ручками для перенесення.
Sol Mosquito сподобається всім любителям активного відпочинку тому, що вона володіє просторим внутрішнім приміщенням і вітростійким профілем, а також встановлюється за кілька хвилин.

Характеристики Тент SOL Mosquito green (SLT-033.04) Колір
  • Зелений
Вага, кг
  • 9.3
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
Sol
p342626359
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.