Велосипед Fatbike Titan ELEVEN 26 дюймів 17 рама Червоний 2022

12 101 грн
С НДС
Велосипед Fatbike Titan ELEVEN 26 дюймів 17 рама Червоний 2022 Фетбайк Titan ELEVEN – це сучасний велосипед із широкими колесами з розміром 26' дюймів, від українського виробника. Цей велосипед добре укомплектований, легка алюмінієва рама ( 15 кг ) і ригідна вилка, забезпечують ідеальний накат на колесах із шириною 4.0, що досить складно досягти за таких параметрів.
Количество

Велосипед Fatbike Titan ELEVEN 26 дюймів 17 рама Червоний 2022

Фетбайк Titan ELEVEN – це сучасний велосипед із широкими колесами з розміром 26' дюймів, від українського виробника.
Цей велосипед добре укомплектований,
легка алюмінієва рама ( 15 кг ) і ригідна вилка, забезпечують ідеальний накат на колесах із шириною 4.0, що досить складно досягти за таких параметрів. Виделка не має активної амортизації. Для даного класу велосипеда це найправильніший вибір, оскільки за рахунок високого профілю гуми амортизації тут і так достатньо, при цьому ригідна вилка не даватиме розгойдування при педалюванні і не потребує обслуговування
Оснащений повноцінною оригінальною трансмісією SHIMANO 3 x 7 у парі з системою шатунів Prowheel (Тайвань) та широкими педалями.
Велосипед має надійну механічну дискову систему гальмування зі змінними колодками. Вони не бояться ні мінусової температури, ні дощу, ні снігу.
Стійке до подряпин та вигоряння лакофарбове покриття збереже привабливий зовнішній вигляд. Трансмісійні троси сховані під верхньою трубою рами. Вони там не заважають райдеру і максимально віддалені від бруду з-під коліс. Усередині трикутника рами є заставні для підфляжника. Рама цієї моделі випускається в одному розмірі - 17'. Він розрахований на райдерів зі зростанням від 160 до 180 см.
Закріплюється у рамі вилка за допомогою кермової колонки безрізьбового типу, напівінтегрована 1.1/8 бренду NECO. Такий вузол рульового управління має гарний запас жорсткості та забезпечує хорошу керованість. Головним акцентом цього мотоцикла є колеса – вони тут супер плюсові.Такий вілсет легко їде по піску та снігу, а високий профіль гуми дає чудову амортизацію на трясній дорозі.
За рахунок використання широкого алюмінієвого обода (ширина 87мм) та широкої гуми вісімки на цих колесах практично виключені. Втулки тут застосовуються на підшипниках конус-чашка. При щорічному обслуговуванні такі підшипники радуватимуть накатом упродовж не однієї тисячі кілометрів. Трансмісія має 7 швидкостей, які утворює робота системи шатунів із зіркою на 42 зуби та 7 зірками тріскачки Shimano . Задній перемикач Shimano TZ50 у тандемі з манеткою-моноблоком Shimano ST-EF51 забезпечують коректну роботу передач. Це навісне обладнання прогулянкового сегмента.
Каретка у велосипеда Kenli. KL-08A. Її вал обертається на промислові підшипники, які не потрібно ніяк обслуговувати протягом усього терміну експлуатації. . Вони не бояться ні мінусової температури, ні дощу, ні снігу. При цьому зовсім не нечутливі до биття на ободах. Дискова механіка - безпроблемний і простий тип гальм. Titan ELEVEN – це ідеальний велосипед за свою ціну, створений для справжніх непосид, яким не потрібна дорога, важливий лише напрямок.

Відео огляд:

Характеристики Велосипед Fatbike Titan ELEVEN 26 дюймів 17 рама Червоний 2022 Розмір рами
  • 17'
Клас
  • Фатбайк
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Чорно-червоний
Матеріал рами
  • Алюміній
Кількість швидкостей
  • 21
Каретка
  • Neco 122.5 mm
Кермова колонка
  • Neco 1.1/8
Вилка
  • Нет
Задній амортизатор
  • Без амортизации
Titan
p348131673
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.