Велосипед Royal Baby FREESTYLE 20', червоний (RB20B-6-RED)

9 733 грн
С НДС
Велосипед Royal Baby FREESTYLE 20', червоний (RB20B-6-RED) Велосипеди Royal Baby - це поєднання якісних матеріалів, унікального дизайну, нововведення та, звичайно ж, доступних цін. Royal Baby – виробник стильних велосипедів для дітей, асортимент якого регулярно оновлюється.
Количество

Велосипед Royal Baby FREESTYLE 20', червоний (RB20B-6-RED)Велосипеди Royal Baby - це поєднання якісних матеріалів, унікального дизайну, нововведення та, звичайно ж, доступних цін.Royal Baby – виробник стильних велосипедів для дітей, асортимент якого регулярно оновлюється. Велосипеди проходять краш-тести на безпеку, а кожна модель виконана в індивідуальній палітрі кольорів.Купуючи дитячий велосипед Royal Baby - Ви розфарбовуєте дитинство вашої дитини у яскраві кольори веселки!
Велосипед Royal Baby FREESTYLE на колесах 20' призначений для дітей зростом від 126 до 160 см. Велосипед 'зростає' разом з дитиною, завдяки регульованому сідлу та керму. Бічні страхувальні колеса допомагають утримувати рівновагу велосипедисту-початківцю. Сталева рама із рівними зварювальними вузлами значно подовжує термін служби велосипеда. Рама покрита гіпоалергенною, не вигорає на сонці і стійкою до подряпин фарбою. Широкі колеса дозволяють кататися на велосипеді не тільки рівною дорогою, але й травою, піском. Обідні гальма зупинять велосипед швидко та легко за потреби у будь-якій екстремальній ситуації.Регульоване по висоті сидіння та кермо дозволяють налаштувати велосипед під індивідуальне зростання. Ззаду на сидінні можна знайти зручну ручку для перенесення велосипеда. Ця ручка також стане в нагоді для підтримки дитини під час першого катання. Надувні колеса діаметром 20 дюймів та протектором забезпечують найкраще зчеплення з будь-якою дорогою. Два ручні гальма на переднє та заднє колеса - легко та швидко активуються руками та зупинять велосипед швидко та легко за необхідності у будь-якій екстремальній ситуації.
Стильний велосипед Royal Baby FREESTYLE стане улюбленим двоколісним транспортом Вашої дитини! Цей велосипед поєднує у собі відмінне співвідношення ціна-якість. Характеристики Велосипед Royal Baby FREESTYLE 20', червоний (RB20B-6-RED) Діаметр коліс
  • 20'
Колір
  • Червоний
Матеріал рами
  • Сталь
Тип гальм
  • Обідні
Кількість швидкостей
  • 6
Вага, кг
  • 12.5
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 6 місяців
Royal Baby
p357869913
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.