Велосипед 20 Avanti Wizard BMX, зелений

10 918 грн
С НДС
Велосипед 20 Avanti Wizard BMX, зелений Avanti Wizard - BMX велосипед початкового рівня від компанії Avanti. Ця модель підійде підліткам, які хочуть спробувати себе в екстремальному катанні і поки не готові платити за більш дорогі моделі.
Количество

Велосипед 20 Avanti Wizard BMX, зелений

Avanti Wizard - BMX велосипед початкового рівня від компанії Avanti. Ця модель підійде підліткам, які хочуть спробувати себе в екстремальному катанні і поки не готові платити за більш дорогі моделі.

Wizard побудований на базі рами з Hi-Ten сталі, здатної витримати великі навантаження при виконанні трюків і стрибків. Жорстка вилка також виготовлена з міцної сталі. Трьох-складові шатуни з хром-молібдену з зіркою на 28 зубів. Каретка стандарту MID на пром.підшипниках. Байк взутий у шини Kenda, які призначені для використання як на асфальті, так і на сухому грунті.

Розмір рами 20.5' - краще всього підійде спортсменам із зростанням 165-180 див. Вага байка з пегами, які йдуть в комплекті становить 12.7 кг

БМХ велосипед Аванті Візард - недорогий, але якісний байк, який сподобається активного підлітка і починаючому BMX-райдеру.

Характеристики Велосипед 20 Avanti Wizard BMX, зелений Колір
  • Зелений
Країна-виробник товару
  • Китай (Тайвань)
Avanti
p295781413
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.